Spar penge ved at gøre dine cigaretter elektroniske Kommentarer lukket til Spar penge ved at gøre dine cigaretter elektroniske 619

En cigaretpakke koster i gennemsnit 42,5 kr. i Danmark. For en hverdagsryger kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvis du er en af dem, som ofte har brug for at få stillet rygetrangen med en cigaret, så kan du med fordel læse med her.

Forvandl dine cigaretter til en ferie sydpå

I det store billede er det dyrt at ryge. Faktisk er det så dyrt, at hvis du ryger 15 cigaretter om dagen i 1 år, bruger du ifølge Kræftens Bekæmpelse 11.634 kr. kun på cigaretter. På bare 2-3 år har du allerede brugt, hvad der svarer til en meget luksuriøs rejse til f.eks. Spanien. Dette kan du ændre på ved at udskifte dine almindelige cigaretter med en e-cigaret.

Fordelene ved e-cigaretter

Der er flere forskellige fordele ved e-cigaretter, som er værd at tage i betragtning. Følgende er nogle eksempler på, hvorfor det kan betale sig at købe en e-cigaret:

  • Selvom det kan virke dyrt at investere i en e-cigaret, kommer du på længere sigt til at spare mange penge. Prisen for en e-cigaret kan variere meget, men hvis du ønsker at købe en god standard e-cigaret, så kan det gøres for under 200 kr. Se mere her.
  • Udover at du får flere lommepenge ved at udskifte smøgerne, kommer du også til at gøre din krop en tjeneste. Nikotinindholdet i din e-cigaret kan du nemlig selv justere præcis, som du vil. Dermed kan du langsomt trappe ned og til sidst ende som røgfri, hvis det er dét, du ønsker.
  • E-cigaretter fås også i mange forskellige varianter og med mange forskellige smage. Dermed er det altså muligt at tilpasse din e-cigaret, så den passer perfekt til dig.

Mulighederne er mange, hvis du vælger at udskifte cigaretterne med en elektronisk cigaret. Det er kun dig selv, der kan bestemme, hvordan du ønsker at få stillet din rygetrang.

 

Previous ArticleNext Article

Sådan kan du nemt og hurtigt finde din nye vinterjakke Kommentarer lukket til Sådan kan du nemt og hurtigt finde din nye vinterjakke 499

Selvom de færreste ønsker at indse det, så kommer vinteren snigende med hastige skridt. De koldere morgener er begyndt at tage fat, og man kan blive nødt til at udskifte overgangsjakken med en varmere en af slagsen, så man ikke ligner og føler sig som en istap, når man endelig kommer ankommer til skole eller arbejde. At finde den rette vinterjakke er dog en anden sag, og det kan tage tid, da markedet er stort. For nogle kræver det at finde den rette jakke, at man prøver en masse forskellige, og for andre kræver det blot, at man kigger i én butik. Modetendenser og andet kan påvirke dit valg, men det kan også være, at du ønsker at følge din egen stil, når du skal investere i en ny vinterjakke. Eksempelvis kan du gå ud over din komfortzone ved at finde din nye jakke iblandt pelsjakker, eller også kan det være, at du bør vælge den sikre jakke. Er du i tvivl, så kan du blive klogere på de finde og elegante pelsjakker herunder.

 

Pelsjakker er for alle

Selvom mange har en følelse af, at pelsjakker ikke er for alle, så behøver man ikke at holde sig væk fra dem. De giver nemlig ethvert outfit et friskt pust, og kan man godt lide at føle sig lidt eksklusiv, så er pelsjakken det perfekte køb. Jakken er nemlig med til at gøre hverdagen lidt mere festlig, og det er muligt at style den både til hverdag men også til finere begivenheder. Det kan dog kræve, at man bruger noget tid på at søge inspiration, hvis man er i tvivl om hvordan, man gør det.

 

Brug nettet til inspirationssøgning

Mangler du inspiration til hverdagsoutfits eller lignende, så kan du bruge nettet til inspirationssøgning. Det kan nemt og hurtigt gøres, hvis du har telefonen ved hånden, eller hvis du sidder med din computer.

Find smarte og moderne kjoler i plus size Kommentarer lukket til Find smarte og moderne kjoler i plus size 497

Det er ikke altid let at være en kurvet kvinde, når det handler om at shoppe tøj. Som en ting er der et stort pres fra medierne, som sætter nogle særlige skønhedsidealer, hvor de tynde modeller typisk er med til at skabe anseelsen om, at det er smukkere at være slank. Dette kan som en ting gøre det svært at indse at alle former er smukke, samtidig med at det også nogle gange har et præg på størrelserne i butikkerne. Det er ikke altid lige nemt at handle i en af de store tøjkæder, fordi de typisk mest har små størrelser, som ikke sidder godt, hvis man har lidt former. Så hvis man i forvejen har presset fra modellerne på instagram om at skulle have en tynd krop, og så oven i det ikke kan finde noget nyt og moderne tøj, som sidder godt, så kan man godt blive en smule frustreret. Derfor har SJ Tekstil på deres hjemmeside sørget for en hel kollektion med tøj udelukkende i plus size størrelser. De har meget forskelligt tøj, og der er blandt andet et rigtig bredt udvalg af kjoler, som du kan finde her. Tøjet er syet, så det sidder godt på en mere formfuld krop og fremhæver alt det rigtige uden at forsøge at skjule ens kurver. Man behøves altså ikke føle, at man skal gemme sig væk, eller ikke kan få noget af det nye og smarte tøj, bare fordi man ikke er samme størrelse som modellerne.

Se det store udvalg af kjoler online

På SJ Tekstils hjemmeside kan man se hele deres plus size kollektion, hvor man kan få alt imellem kjoler, bukser, jakker og meget mere. Man kan nemt gå ind og se på netop den kategori af tøj, man er interesseret i og se, hvad der er af muligheder. Er man for eksempel interesseret i kjoler, går man blot ind på oversigten over kjoler og ser de mange forskellige muligheder, der er. De har kjoler i mange designs og farver, så der er noget som passer til enhver stil. Når man skal bestille en vare, tilbydes der altid gratis levering, ligegyldigt hvor meget eller lidt tøj du bestiller. Det betyder bare at du ikke behøves købe for dyre domme bare for at få gratis levering, men kan få det ved udelukkende at købe det du har lyst til og brug for.

Most Popular Topics

Editor Picks