Er du træt af at bruge tid på at vedligeholde og reparere på den gamle carport? Kommentarer lukket til Er du træt af at bruge tid på at vedligeholde og reparere på den gamle carport? 463

Har din nuværende carport set bedre dage, og bæger den præg af manglede vedligeholdelse – eller har tidens tand blot sat sine spor i træet? Det kræver en grundig vurdering fra din side af, om du orker at blive ved med at vedligeholde og reparere på den gamle carport – eller om det er på tide at skifte den ud med en ny. Der er en lang række fordele forbundet med det at skifte den nuværende carport ud.

Tre grunde til at vælge en ny carport

 • Når træ har stået udenfor gennem en årrække – måske et årti eller to – vil træet begynde at mørne. Ved at skifte carporten ud med en carport i stål slipper du for vedligeholdelse. En stålcarport er vedligeholdelsesfri.
 • Få et moderne og tidsløst design. Carporte i stål fås i et væld af farver, former og designs. Derfor kan du altid finde en løsning, der passer til dit hjem, uanset om carporten skal opføres fristående eller i forlængelse af huset. Du kan endvidere vælge, om der i forlængelse af carporten skal være opbevaringsrum med mulighed for at gemme haveredskaber med mere væk.
 • Det bliver ikke nemmere. Professionelle håndværkere kommer og monterer og installerer din nye carport for dig.

Hvilken løsning der passer til dig, dit hjem og dine behov afhænger selvfølgelig også af præferencer og stil. Desuden er det vigtigt at huske at tænke husets design ind i processen, for at carporten kommer til at fremstå som en naturlig del af helheden.

En carport i varmegalvaniseret stål

Moderne carporte i stål bliver produceret i varmegalvaniseret stål. Dette er din sikkerhed for en vedligeholdelsesfri carport, som er designet til at kunne modstå det danske vejr, som netop byder på store temperaturudsving samt store mængder nedbør både i form af regn, sne og slud.

Previous ArticleNext Article

Guide: Sådan lægger du fliser selv Kommentarer lukket til Guide: Sådan lægger du fliser selv 427

Har du et hjem, hvor du gerne vil have en terrasse eller en indkørsel med fliser, så kan du sagtens gøre det selv. En fliseterrasse kan både være utrolig praktisk og dekorativ. Hvis du for eksempel har en stor have, hvor græsset gror ustandseligt, så kan det måske være en stor hjælp at få noget af den belagt med fliser. På denne måde kan du også nyde haven mere og få et hyggeligt område til at grille om sommeren. Fliser i indkørsel har ligeledes en praktisk funktion, da du undgår unødvendigt snavs i bunden af bilen fra grus eller lignende. Samtidig vil fliser også være nemme at holde, da en kost kan tage det værste skidt.
At lægge fliser er hårdt arbejde og det kræver stor tålmodighed. Dog kan det betale sig, når det hele står færdigt, og du kan nyde din nye flisebelægning og være stolt af dit hårde arbejde. Hvis du vil vide mere om, hvor du kan finde billige belægningssten og havefliser, så læs mere her hos Sandgaard Beton.

 

5 tips til at lægge fliser

 1. Vælg den rigtige type belægningssten.
  Der er mange ting at tage højde for, når man lægger fliser selv. Nogle af de ting er for eksempel æstetik og praktik. Derfor må du først gøre op, om du ønsker store fliser, der hurtigt vil udfylde arealet, men som er tunge at løfte. Eller om det i stedet skal være en herregårdssten, der er mindre og lettere, men måske vil tage længere tid at lægge.
 2. Grav ud i den rette mængde.
  Lægger du fliser i indkørslen, så skal du mindst grave 40 cm ned, men for terrasser og gangstier kan du sandsynligvis nøjes med 30 cm. Så er der plads til en grusbund, der skal jævnes grundigt.
 3. Forbered dig grundigt.
  Hvis man gerne vil have et godt resultat, så er det altid godt at gøre et godt forarbejde. De rette vinkler, højden og faldet skal måles op. Derfor er det en god idé at sætte pæle og snore i jorden, der hvor du gerne vil have belægningsstenene går til.
 1. Tjek retningen på fliserne.
  Det er vigtigt, at tjekke retningen på fliserne, når man lægger dem. Selvom du starter ved en fast kant, så kan det nemt være at den ender med at være skæv, hvis fugen ikke er helt skarp. Derfor er det også vigtigt at trække snore op her, som retningslinjer for arbejdet.
 2. Læg ikke fliserne for tæt.
  Fliser og belægningssten må ikke ligge for tæt, da der skal være plads til fuger. Sørg derfor for, at der er minimum 2-5 mm fuge, der skal fyldes med sand eller grus.

 

Dette skal du bruge

Vælger du at lægge fliser selv, så er det en god idé at leje lidt udstyr i det nærmeste byggemarked. Det kan for eksempel være en god idé med en trillebør med motor til at slæbe de tunge sten, eller en vibrator, der kan jævne grusbunden lidt nemmere.

Står du og mangler en slagleklipper? Kommentarer lukket til Står du og mangler en slagleklipper? 379

En slagleklipper er en aldeles god maskine, hvis du står med et større terræn, der kræver klipning og pasning. Står man med flere kvadratmeter, kan det nemlig nemt komme til at virke uoverskueligt at finde en måde, hvorpå man effektivt og hurtigt kan få klippet græsset til. En almindelig plæneklipper kan ikke klare presset, mens en slagleklipper nemt og uden komplikationer hurtigt kan få styr på problemet igen.

 

Hvordan vælger man så den rigtige slagleklipper?

En slagleklipper skal tilkobles en traktor, og dit valg af slagleklipper afhænger derfor af kapaciteten af lige netop den traktor, som du har. Står du med en traktor med en knap så stor kapacitet, skal du vælge en mindre slagleklipper, mens en traktor med en høj kapacitet sagtens kan klare at have en stor slagleklipper på slæb. Dog må man også konkludere, at en større slagleklipper har flere kræfter, og det er derfor det bedste at vælge en traktor med en høj kapacitet, hvis terrænet er i en sådan størrelse, at klipningen synes at være en større udfordring. Valget af slagleklipper skal derfor vurderes nøje, hvis man gerne vil lave den bedste og mest sparsommelige løsning både i forhold til tid og ressourcer.

 

Køb din slagleklipper billigt her

På Dk-tec.dk kan du købe lige præcis den slagleklipper, som du vurderer er den bedste for dig og dit terræn. Her har du nemlig flere forskellige muligheder at vælge i mellem, og du er derfor sikker på, at du finder en sikker løsning. Slagleklipperne varierer i pris og har hver i sær deres fordele. Som en bonus tilbyder de på siden en hurtig levering, så du ikke skal stå og blive utålmodig, fordi du ikke har modtaget din bestilling. Derfor er det helt bestemt tiden værd at tage et kig her, og det kan næsten garanteres, at du ikke fortryder dit køb. Held og lykke!

Most Popular Topics

Editor Picks