Spar penge med energivenlige tiltag vedrørende boligen Kommentarer lukket til Spar penge med energivenlige tiltag vedrørende boligen 475

Nu når de koldere temperaturer er ved at indfinde sig, er det også lig med en stigning i el- og varmeregningen for boligejernes vedkommende. Udgifterne er som oftest en anseelig post i budgettet, men det er i høj grad muligt at nedbringe udgifterne, hvis man undersøger de forskellige alternativer omkring energivenlige tiltag, når det kommer til boligen. Hvis du læser med i det nedenstående, kan du forhåbentlig putte lidt nyttig information i rygsækken, som kan hjælpe med besparelserne.

 

Her kan du sætte ind

Overordnet er der mange muligheder for at udskifte de el-tunge elementer i boligen, så du kan med fordel erhverve dig en energimåler for at undersøge, hvor du skal gøre en indsats. En af de store el-slugere er de hårde hvidevarer, der noterer sig for en stor del af de samlede el-udgifter. Du kan bl.a. spare ved at fylde maskinerne helt op, når de tages i brug, men en mere langsigtet løsning er i stedet at udskifte maskinerne med en højere energiklasse, som vil spare sig en del penge på længere sigt. Der kan også være en del penge at spare ved at udskifte gamle og utætte vinduer med nye og energivenlige af slagsen, der holder bedre på solens naturlige lys og varme og samtidig sikrer dig et optimalt indeklima. De største besparelser kan opnås, hvis du udstyrer boligen med solceller, som producerer elektricitet direkte fra solens lys. Solcelleløsningen er langtidsholdbar, så selvom det umiddelbart kan lyde dyrt at få dem installeret, er det her, at du kan gøre de største besparelser i det lange løb. Du kan blive klogere på solcellerne, hvis du følger linket her.

Foruden at spare mange penge på el- og varmeregningen ved at overveje de energivenlige tiltag til boligen, følger der ligeledes en stor bonus med i form af den store miljømæssige aflastning, som bliver mere og mere essentiel.

Previous ArticleNext Article

3 gode grunde til at overveje batteriskift i stedet for at købe nyt elektronik Kommentarer lukket til 3 gode grunde til at overveje batteriskift i stedet for at købe nyt elektronik 513

Vi lever i et samfund, hvor man ofte bare smider ting væk i stedet for at udskifte de slidte dele. Det er ikke en god forretning, både for miljøet og for dig som forbruger. Det er en stor belastning for miljøet, men også fordi du kommer til at bruge flere penge på produkterne på længere sigt. Derfor kan det sagtens betale sig for de fleste at få udskiftet batteriet i enheden i stedet for at købe nyt. Batteriet er nemlig den del, der oftest bliver slidt ned i blandt andet computere og telefoner, hvis man ikke ødelægger sin skærm først.

Forlæng levetiden af enheden

Et simpelt batteriskift kan være med til at forlænge en enheds levetid markant, så man ikke behøver at tænke på at skulle have fat i en ny model. Det er dog nogle gange ikke nok bare at forlænge batterilevetiden med et nyt batteri, men det kan også være en nødvendighed, at man for eksempel

vælger at fabriksgendanne den eller rense den for støv med trykluft. Et batteriskift er et vigtigt skridt mod længere levetid, men regelmæssig vedligeholdelse er også ekstremt vigtigt.

Skån miljøet

Miljøet er under total belastning og det ser ikke ud til at blive en nem proces at få det hele på ret køl igen. Derfor bør man gøre så meget som muligt for at skåne det ved ikke at bruge for mange penge på elektronik og andre ting, der belaster miljøet. Ved at udskifte batteriet får man en meget mere grøn måde at få nyt liv i sin elektronik. Dette er dog ikke den eneste gode grund til, at det er en meget bedre idé at få udskiftet batteriet frem for at købe en helt ny computer eller telefon.

Skån pengepungen

Det er ikke alene meget bedre for miljøet, at man vælger den grønnere løsning, men det er også meget bedre for ens bankkonto. En ny computer koster generelt meget mere end et batteri, som ofte koster langt under normalprisen for en ny computer. Man vil endda kunne nå at brænde et par batterier af, før det kan svare sig at købe en helt ny computer. Det eneste, der kan være et problem med dette er, at en computer generelt bliver ret hurtigt forældet, hvilket kan gøre det til en byrde, hvis man bliver ved med at holde liv i en computer, der ikke kan håndtere de nødvendige programmer.

Find et nyt batteri i dag

Et nyt batteri til din enhed er aldrig mere end et par klik væk. Det er fordi du kan få batterier til næsten alt på internettet. Det behøver ikke at være en udfordring at finde batteriet, der passer perfekt til din enhed, man skal blot finde et sted, hvor der er et stort nok udvalg til, at det ikke er noget problem. Et stort udvalg er dog som oftest ikke nok, hvis prisen ikke er god, så det gælder også om at finde et sted, hvor man kan få billige batterier og et stort udvalg.

Sådan kan du nemt og hurtigt finde din nye vinterjakke Kommentarer lukket til Sådan kan du nemt og hurtigt finde din nye vinterjakke 498

Selvom de færreste ønsker at indse det, så kommer vinteren snigende med hastige skridt. De koldere morgener er begyndt at tage fat, og man kan blive nødt til at udskifte overgangsjakken med en varmere en af slagsen, så man ikke ligner og føler sig som en istap, når man endelig kommer ankommer til skole eller arbejde. At finde den rette vinterjakke er dog en anden sag, og det kan tage tid, da markedet er stort. For nogle kræver det at finde den rette jakke, at man prøver en masse forskellige, og for andre kræver det blot, at man kigger i én butik. Modetendenser og andet kan påvirke dit valg, men det kan også være, at du ønsker at følge din egen stil, når du skal investere i en ny vinterjakke. Eksempelvis kan du gå ud over din komfortzone ved at finde din nye jakke iblandt pelsjakker, eller også kan det være, at du bør vælge den sikre jakke. Er du i tvivl, så kan du blive klogere på de finde og elegante pelsjakker herunder.

 

Pelsjakker er for alle

Selvom mange har en følelse af, at pelsjakker ikke er for alle, så behøver man ikke at holde sig væk fra dem. De giver nemlig ethvert outfit et friskt pust, og kan man godt lide at føle sig lidt eksklusiv, så er pelsjakken det perfekte køb. Jakken er nemlig med til at gøre hverdagen lidt mere festlig, og det er muligt at style den både til hverdag men også til finere begivenheder. Det kan dog kræve, at man bruger noget tid på at søge inspiration, hvis man er i tvivl om hvordan, man gør det.

 

Brug nettet til inspirationssøgning

Mangler du inspiration til hverdagsoutfits eller lignende, så kan du bruge nettet til inspirationssøgning. Det kan nemt og hurtigt gøres, hvis du har telefonen ved hånden, eller hvis du sidder med din computer.

Most Popular Topics

Editor Picks