4 indretningstips, der giver større arbejdsglæde 0 819

Indretningen på arbejdspladsen er altafgørende for dine medarbejderes trivsel og produktivitet. Der findes et hav af studier og undersøgelser, der viser hvor vigtigt, det fysiske arbejdsmiljø er for medarbejderne. Man kan dog komme rigtig langt ved med at lave nogle fede tiltag selv.

  1. Lys & luft

Når I skal vælge erhvervslokaler, er det super vigtigt at tænke på lys og luft. Særligt i Danmark hvor vinterhalvåret byder få lyse timer, som oftest bliver tilbragt indenfor på et kontor. Store vinduespartier med mulighed for solafskærmning og god luft imellem møblerne på kontoret skaber et godt arbejdsmiljø.

  1. Sociale og kreative rum

Særligt på arbejdspladser med åbne kontorer er det vigtigt at skabe rum, hvor medarbejderne kan føre interne samtaler. Det kan være med bløde, lyddæmpende møbler, små telefon rum eller mødelokaler. I mange kreative virksomheder sættes der også stor pris på kreative rum med forskellige remedier, der kan bruges til at beskrive og forklare idéer.

Har din virksomhed brug for nye erhvervslokaler? Så klik her og se et stort udvalg i hele Danmark.

  1. Branding og fælleskabsfølelse

Branding på væggene kan måske virke fjollet, hvis I ikke får kunder på besøg. Ikke desto mindre er det en super vigtig faktor, når det handler om at skabe et godt virksomhedsmiljø og en større fællesskabsfølelse. Tænk gerne brandingen ind i hele kontorindretningen med farve og design. Det giver medarbejderne en fornemmelse af stolthed, fællesskab og identitet.

  1. Givende pauser

Enhver moderne arbejdsplads skal have en række forskellige områder, hvor medarbejderen kan tage en velfortjent pause og få ny energi. Det kan være et lille the-køkkenområde eller en kantine til frokosten. Det kan også være en lille sød kaffebar, hvor man kan tanke energi til eftermiddagen. Flere virksomheder har også held med at lave sjove ”lege”-områder for medarbejderne, som giver helt ny energi.

 

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan kan du gøre din hverdag nemmere 0 373

En travl hverdag fyldt med skole, arbejde, institutioner og alle de andre gøremål i hverdagen, kan efterlade dig med en tid der er knap. Derfor kan man i nogle henseender godt komme til at springe over, hvor gærdet er lavest. Dette er helt normalt og en meget naturlig del af alles hverdag.

Man gemmer rengøringen til man har tiden til at svinge både kosten og spanden, man skynder sig at bikse noget mad sammen og nogle dage bestiller man maden udefra, men dette er bare ikke det helt sunde alternativ. Valget af din mad kan have påvirkning på dit overskud. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan springe over, hvor gærdet er lavest og samtidig vælge den gode og sunde løsning.

Få den gode og sunde løsning med måltidskasser

Det at skulle handle ind, slæbe hjem og kokkere kan i sig selv være ret drænende, og så var der ingen der fortalte, da man var lille, om den daglige kamp at finde på, hvad der skulle laves til aftensmad, idéerne kan hurtigt løbe op, og man får tit det samme at spise. Nogle gange kan det også være for uoverskueligt både at skulle købe ind, slæbe hjem og kokkerere, og man kan tit ende med overspringshandlinger, hvor man bestiller fra det lokale pizzaria, bevares, det skal der også være plads til, men du vil helt sikkert også synes, det ville være rart med en sundere og bedre løsning.

Her kan du med fordel se på alle de bedste måltidskasser | migogkbh, dette er nemlig en rigtig god, holdbar, sund og nem løsning. De helt klare fordele ved at vælge måltidskasser er nemlig, at du slipper for at handle og slæbe hjem. Ydermere kan du få udvidet dit kulinariske repertoire og du slipper for hele tiden at skulle finde på, hvad der skal laves til aftensmad.

Sådan kan du gøre din hverdag nemmere Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre din hverdag nemmere 708

Vi lever i et samfund, hvor hverdagen kan være stressende. Systemet fokuserer meget på produktivitet, og vi kan komme til at glemme os selv i ræset. Hverdagen kan blive uoverskuelig, når du både skal arbejde, gøre rent, lave mad, holde dig sund, passe dit sociale liv og ses med din familie. Hvad skal man gøre, når man bare har brug for mere tid?

Tag pauser og træk vejret

Noget af det bedste, du kan gøre for dig selv i din hverdag, er at tage pauser. Det er forskelligt fra person til person, om du helst vil færdiggøre alle dine opgaver, før du slapper af, eller om du helst vil holde pauser imellem opgaverne. Det vigtigste er, at du sætte dig ned og trækker vejret lidt; bare fem minutter vil gøre en forskel. Hjernen har godt af at blive frakoblet engang imellem, og det kan gøre resten af dagen mere overskuelig.

Hav de mest effektive hjælpemidler

Du har ting, der hjælper dig i din hverdag; for eksempel din ovn, som bager din mad, din computer, som du arbejder på, og din tørretumbler, som vasker dit tøj. De er til for at hjælpe dig; så det nytter ingenting, hvis de giver dig en frustrerende oplevelse i stedet for. Det kan være, at din tørretumbler aldrig tørrer dit tøj helt nok, så du skal alligevel bruge tid på at hænge det op. Lad vær med at gå på kompromis, og find den bedst testede tørretumbler i stedet for. Afskaf de ting, der ikke gør din dag nemmere, og brug i stedet hjælpemidler, der faktisk hjælper dig.

Planlæg din dag

Din dag vil også virke meget mere overskuelig, hvis du faktisk har et overblik over, hvad du skal nå. Det kan hjælpe dig rigtig meget, hvis du for eksempel har daglige huskelister, eller en notesbog med dagens timer. Tricket er ikke kun at skrive ned alle de praktiske ting, du skal nå; du skal nemlig også sætte tid af til at slappe af. Du kan også putte simple ting på din huskeliste, sådan som at huske at tage et bad, fordi det føles bare godt at sætte flueben ved ens opgaver.

Den travle hverdag

Der er kun 24 timer i døgnet, og det er ikke det værd at ofre din nattesøvn; det vil kun gøre det værre. Som du kan se, er der et par andre ting, som du kan gøre, der kan hjælpe dig i din hverdag. Planlæg dagen, sæt tid til side for at slappe af, og sørg for, at dine hjælpemidler ikke spilder din tid. Ja, vi lever i en travl verden, men det betyder ikke, at du ikke kan nyde livet imens. Dagen kan godt gøres nemmere; din hverdag behøver ikke at være træls og kedelig.

Most Popular Topics

Editor Picks