4 indretningstips, der giver større arbejdsglæde 0 918

Indretningen på arbejdspladsen er altafgørende for dine medarbejderes trivsel og produktivitet. Der findes et hav af studier og undersøgelser, der viser hvor vigtigt, det fysiske arbejdsmiljø er for medarbejderne. Man kan dog komme rigtig langt ved med at lave nogle fede tiltag selv.

  1. Lys & luft

Når I skal vælge erhvervslokaler, er det super vigtigt at tænke på lys og luft. Særligt i Danmark hvor vinterhalvåret byder få lyse timer, som oftest bliver tilbragt indenfor på et kontor. Store vinduespartier med mulighed for solafskærmning og god luft imellem møblerne på kontoret skaber et godt arbejdsmiljø.

  1. Sociale og kreative rum

Særligt på arbejdspladser med åbne kontorer er det vigtigt at skabe rum, hvor medarbejderne kan føre interne samtaler. Det kan være med bløde, lyddæmpende møbler, små telefon rum eller mødelokaler. I mange kreative virksomheder sættes der også stor pris på kreative rum med forskellige remedier, der kan bruges til at beskrive og forklare idéer.

Har din virksomhed brug for nye erhvervslokaler? Så klik her og se et stort udvalg i hele Danmark.

  1. Branding og fælleskabsfølelse

Branding på væggene kan måske virke fjollet, hvis I ikke får kunder på besøg. Ikke desto mindre er det en super vigtig faktor, når det handler om at skabe et godt virksomhedsmiljø og en større fællesskabsfølelse. Tænk gerne brandingen ind i hele kontorindretningen med farve og design. Det giver medarbejderne en fornemmelse af stolthed, fællesskab og identitet.

  1. Givende pauser

Enhver moderne arbejdsplads skal have en række forskellige områder, hvor medarbejderen kan tage en velfortjent pause og få ny energi. Det kan være et lille the-køkkenområde eller en kantine til frokosten. Det kan også være en lille sød kaffebar, hvor man kan tanke energi til eftermiddagen. Flere virksomheder har også held med at lave sjove ”lege”-områder for medarbejderne, som giver helt ny energi.

 

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

A-kasser for begyndere – Derfor er det vigtigt at have en a-kasse 0 668

Vores samfund er rigtigt nok indrettet således, at der er et offentligt sikkerhedsnet, der griber dig, hvis du bliver arbejdsløs og ikke kan forsørge dig selv i en periode. Dette sikkerhedsnet er dog ekstremt sparsomt. Med det beløb, du kan modtage i kontanthjælp eller uddannelsesstøtte, kan du udelukkende betale for de mest basale fornødenheder. Har du hus, bil og familie, kan du derfor ende i store økonomiske problemer, med mindre du sikrer dig selv bedre. A-kasser er oprettet for at give dig et bedre sikkerhedsnet, i tilfælde af at du bliver syg eller arbejdsløs.

Forskellige A-kasser til forskellige brancher

Det er ikke alle a-kasser, du kan blive meldt ind i. Nogle a-kasser afviser ansøgere, der ikke er inden for en bestemt branche. Der findes dog også a-kasser, der er for alle, uanset branche. Se mere på akasser.ekstrabladet.dk.

A-kasse med lønsikring

Hvis du er medlem af en a-kasse, kan du modtage dagpenge under arbejdsløshed og sygedagpenge under langtidssygemelding. Kravet er typisk, at du har været medlem i et år. Dagpengesatsen er noget højere end kontanthjælp, hvorved du har nemmere ved at bibeholde din levestandard.

Ønsker du en endnu bedre sikring, kan du vælge en a-kasse med lønsikring. Disse tilbyder et endnu højere beløb, der eksempelvis kan være på 80 eller 90 % af din normale løn. Vær opmærksom på, at lønsikring ofte koster mere end almindelige a-kasse.

Studerende og a-kasse

Som studerende har du ikke behov for en a-kasse, da du ikke er dagpengeberettiget. Sørger du for at være medlem af en a-kasse i et år inden uddannelses afslutning, vil du kunne modtage dagpenge efter endt uddannelse, mens du søger arbejde. Har du ikke været medlem i et år, vil du komme ind i en karensperiode, hvor du ikke kan modtage dagpenge. Det er gratis at være medlem af en a-kasse som studerende.

Sådan kan du gøre din hverdag nemmere 0 753

En travl hverdag fyldt med skole, arbejde, institutioner og alle de andre gøremål i hverdagen, kan efterlade dig med en tid der er knap. Derfor kan man i nogle henseender godt komme til at springe over, hvor gærdet er lavest. Dette er helt normalt og en meget naturlig del af alles hverdag.

Man gemmer rengøringen til man har tiden til at svinge både kosten og spanden, man skynder sig at bikse noget mad sammen og nogle dage bestiller man maden udefra, men dette er bare ikke det helt sunde alternativ. Valget af din mad kan have påvirkning på dit overskud. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan springe over, hvor gærdet er lavest og samtidig vælge den gode og sunde løsning.

Få den gode og sunde løsning med måltidskasser

Det at skulle handle ind, slæbe hjem og kokkere kan i sig selv være ret drænende, og så var der ingen der fortalte, da man var lille, om den daglige kamp at finde på, hvad der skulle laves til aftensmad, idéerne kan hurtigt løbe op, og man får tit det samme at spise. Nogle gange kan det også være for uoverskueligt både at skulle købe ind, slæbe hjem og kokkerere, og man kan tit ende med overspringshandlinger, hvor man bestiller fra det lokale pizzaria, bevares, det skal der også være plads til, men du vil helt sikkert også synes, det ville være rart med en sundere og bedre løsning.

Her kan du med fordel se på alle de bedste måltidskasser | migogkbh, dette er nemlig en rigtig god, holdbar, sund og nem løsning. De helt klare fordele ved at vælge måltidskasser er nemlig, at du slipper for at handle og slæbe hjem. Ydermere kan du få udvidet dit kulinariske repertoire og du slipper for hele tiden at skulle finde på, hvad der skal laves til aftensmad.

Most Popular Topics

Editor Picks