Behøver printerpatroner at være så dyre? 0 1011

Mange, som til dagligt benytter sig meget af deres printer, oplever, at printerpatroner i dag er ualmindeligt dyre at erhverve sig. Det handler især om, når man vælger at købe nogle originale printerpatroner fra nogle af de etablerede printermærker såsom Dell, HP og Brother. De originale printerpatroner er nemlig helt vildt dyre, hvilket rejser spørgsmålet, om ikke det er muligt at finde nogle printerpatroner som er billigere end disse.

Svaret er faktisk at det sagtens kan lade sig gøre at finde nogle printerpatroner, som man ikke skal betale helt lige så mange penge for at købe. Ved at tage et kig online kan man nemlig sagtens finde nogle billigere alternativer, hvis blot man kigger efter nogle kompatible printerpatroner.

Hvad er kompatible printerpatroner?

Kompatible printerpatroner er nogle blækpatroner, som ikke er originale, men det passer stadigvæk til printerne fra de fleste producenter. Mange vil mene at de kompatible printerpatroner ikke er lige så gode at købe, som de originale printerpatroner er. Naturligvis er disse patroner ikke af præcis samme kvalitet, fordi de originale og kompatible patroner kommer fra forskellige producenter. Men man vil dog stadig kunne sige, at de kompatible printerpatroner bestemt også er af ordentlig kvalitet. Derfor er der slet ingen skam i at spare penge på at købe printerpatroner, som ikke er helt originale.

Køb kompatible patroner online

Mange af de kompatible printerpatroner, som man kan spare mange penge på at købe kan findes online, hvorfor det er et rigtigt fint sted at lede efter printerpatroner. Her kan man ofte finde et stort udvalg af billige produkter. Hvis man gerne vil være sikker på at finde nogle printerpatroner af ordentlig kvalitet, så kan man heldigvis også finde nogle tegn på dette. Eksempelvis kan man kigge efter nogle printerpatroner, som stammer fra ISO-certificerede producenter, da disse patroner er af ordentlig kvalitet.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der kan være penge at hente: kørselsgodtgørelse og befordringsfradrag 0 1043

Både som lønmodtager og som erhvervsdrivende kan der være penge at hente ved at tjekke op på sin kørselsgodtgørelse og sit befordringsfradrag – såfremt at du benytter din egen bil på arbejdet. Kørselsgodtgørelsen og befordringen er netop en kompensation for de udgifter, du har i forhold til benzin og slitage på din egen bil. Derfor kan der være penge at hente ved at give afsnittet om kørsel og befordring ekstra opmærksomhed, næste gang du gennemgår din årsopgørelse.

 

Kan jeg få både kørselsgodtgørelse og bruge mit befordringsfradrag?

 

Ganske kort – nej. Det er ikke muligt både at få kørselsgodtgørelse og befordring. Befordringsfradraget kan udelukkende bruges i forbindelse med kørsel fra hjem til arbejdsplads, tur- retur, uanset hvilken form for transportmiddel, du benytter. Kørselsgodtgørelsen er en skattefri godtgørelse for kørsel i egen bil for arbejdsgiveren, eller hvis du kører som selvstændig erhvervsdrivende. Det er din arbejdsgiver, der står for udbetalingen af den skattefri kørselsgodtgørelse, hvorimod befordringsfradraget skal styres via din selvangivelse – det er netop derfor ikke muligt at trække fradrag for udgifter, som arbejdsgiveren allerede har betalt.

 

Få tjekket din årsopgørelse i god tid

 

Netop sager om kørselsgodtgørelse og befordringsfradrag giver anledning til mange sager hos SKAT, så det er altid en god ide at tjekke sin årsopgørelse i god tid. På den måde kan man måske finde fejlene i opløbet, så man undgår en løftet pegefinger fra SKAT, hvis der opstår uoverensstemmelser.

I tilfælde af uoverensstemmelser kan du blive bedt om at kontrollere eller fremsende oplysninger og informationer om din kørsel, både erhvervsmæssigt og mellem din bopæl og arbejdspladsen. Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, eller er du i tvivl om, hvorvidt du har angivet dine kørte kilometer korrekt, kan du altid kontakte SKAT eller din arbejdsgiver. Endvidere kan du gennem advokater få professionel rådgivning.

 

3 gode grunde til at overveje batteriskift i stedet for at købe nyt elektronik 0 950

Vi lever i et samfund, hvor man ofte bare smider ting væk i stedet for at udskifte de slidte dele. Det er ikke en god forretning, både for miljøet og for dig som forbruger. Det er en stor belastning for miljøet, men også fordi du kommer til at bruge flere penge på produkterne på længere sigt. Derfor kan det sagtens betale sig for de fleste at få udskiftet batteriet i enheden i stedet for at købe nyt. Batteriet er nemlig den del, der oftest bliver slidt ned i blandt andet computere og telefoner, hvis man ikke ødelægger sin skærm først.

Forlæng levetiden af enheden

Et simpelt batteriskift kan være med til at forlænge en enheds levetid markant, så man ikke behøver at tænke på at skulle have fat i en ny model. Det er dog nogle gange ikke nok bare at forlænge batterilevetiden med et nyt batteri, men det kan også være en nødvendighed, at man for eksempel

vælger at fabriksgendanne den eller rense den for støv med trykluft. Et batteriskift er et vigtigt skridt mod længere levetid, men regelmæssig vedligeholdelse er også ekstremt vigtigt.

Skån miljøet

Miljøet er under total belastning og det ser ikke ud til at blive en nem proces at få det hele på ret køl igen. Derfor bør man gøre så meget som muligt for at skåne det ved ikke at bruge for mange penge på elektronik og andre ting, der belaster miljøet. Ved at udskifte batteriet får man en meget mere grøn måde at få nyt liv i sin elektronik. Dette er dog ikke den eneste gode grund til, at det er en meget bedre idé at få udskiftet batteriet frem for at købe en helt ny computer eller telefon.

Skån pengepungen

Det er ikke alene meget bedre for miljøet, at man vælger den grønnere løsning, men det er også meget bedre for ens bankkonto. En ny computer koster generelt meget mere end et batteri, som ofte koster langt under normalprisen for en ny computer. Man vil endda kunne nå at brænde et par batterier af, før det kan svare sig at købe en helt ny computer. Det eneste, der kan være et problem med dette er, at en computer generelt bliver ret hurtigt forældet, hvilket kan gøre det til en byrde, hvis man bliver ved med at holde liv i en computer, der ikke kan håndtere de nødvendige programmer.

Find et nyt batteri i dag

Et nyt batteri til din enhed er aldrig mere end et par klik væk. Det er fordi du kan få batterier til næsten alt på internettet. Det behøver ikke at være en udfordring at finde batteriet, der passer perfekt til din enhed, man skal blot finde et sted, hvor der er et stort nok udvalg til, at det ikke er noget problem. Et stort udvalg er dog som oftest ikke nok, hvis prisen ikke er god, så det gælder også om at finde et sted, hvor man kan få billige batterier og et stort udvalg.

Most Popular Topics

Editor Picks