Smarte løsninger til køkkenet der gør hverdagen sjovere 0 1120

I det moderne samfund vi lever i, er køkkenet i højere grad blevet et opholdsrum, end det var for 30 år siden. I gamle dage var køkkenet kun et sted hvor kvinderne befandt sig for at lave mad, men i takt med at kønsrollerne er blevet mere udlignede, og moderne luksuriøse produkter er blevet allemandseje, bliver køkkenerne brugt oftere. I dag bruger moderne familier mere tid i køkkenerne, og i mange af dem er det faktisk mændene som laver mest mad. Køkkenet er altså gået fra at være et rum som kun havde en funktion til at være et opholdsrum, hvor man også kan hygge sig med hinanden. Dette er selvfølgelig i høj grad på grund af teknologier og innovative idéer som gør det både nemmere og sjovere at arbejde og opholde sig i køkkenet. Læs mere om dem herunder.   

Smarte højtalere til væggene

Som nævnt herover så har køkkenet ikke en stolt tradition for at være et rum, hvor underholdning er i højsædet. Men det behøver bestemt ikke at være kedeligt at lave mad, og derfor er det smart at kunne stimulere andet end sine smags- og lugtesanser, når man sveder over kødgryderne. Derfor er der selvfølgelig nogen som har fundet det smart at høre musik, imens man er i gang med madlavningen. Dette har man kunnet længe, men nu kan man få lækre og slanke højtalere som er designet til at finde sted i køkkenet uden at stjæle alt pladsen.

En skuffe som bliver til et bord

Det er ikke alle køkkener som har masser af plads, og det er især et problem i mindre lejligheder. Derfor er der sjældent plads til at mere end en eller to personer som laver mad, og det kniber næsten altid med bordpladsen. Dette er der heldigvis også nogen som har tænkt på, og derfor kan man i dag få en række skuffer indbygget i køkkenet som kan rulles ud og blive til et bord.

Udnyt det moderne kølefryseskab

Køle-fryseskabe er ikke nogen ny banebrydende opfindelse til køkkenet, men det gør det ikke mindre smart. Man slipper for skulle bruge plads til en fryser i køkkenet eller for at skulle ud i kummefryseren, man måske har stående i et helt andet rum. Man kan hverdag nemt tage fødevare fra køleskabet i fryseren og omvendt. De findes i et utal af størrelser og design, se et stort udvalg her.

Fold spisebordet op

Denne idé hænger i høj grad sammen med den ovenstående, da den også giver ekstra plads til et bord. Uden at have et borde stående på gulvet i køkkenet hele tiden, som man kun skal bruge en gang imellem, så kan man have det foldet op på væggen. Derved kan man nemt folde det ned, når man fx skal spise.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leder du efter et god catering-firma? 0 971

Måske er det dig, der skal stå for maden til det næste store event, eller også er du på udkig efter et sted, hvor der kan leveres noget til smagsløgene, som er lidt ud over det sædvanlige. Uanset hvad du leder efter, så har du rig mulighed for at finde det hos ES Catering. Her bliver der leveret til alle steder i Danmark og du skal derfor ikke lade dig skræmme af firmaets placering i Nordsjælland.

Find den bedste catering i Nordsjælland

Uanset hvor du befinder dig i landet, så kan du finde noget lækkert mad fra ES catering. Her bliver der kælet om detaljerne, og du kan derfor være helt sikker på, at dine smagsløg bliver godt forkælet. Du ved derfor, hvor du skal bestille mad fra næste gang, du har behov for mad udefra. Her bliver der nemlig gjort en dyd ud af at lave perfekt og smagfuld mad ud af huset.

Maden til enhver lejlighed

Det kan for eksempel være, at du står for den næste firmafrokost, hvorfor du leder efter maden, der kan gøre alle mætte og tilfredse med dit arrangement. Eller det kan være, at du i privaten skal finde frem til dem, der kan levere mad til fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet. Og derfor er det vigtigt, at du finder frem til et sted med et stort udvalg, således du kan udvælge præcis den menu, som opfylder dine ønsker og behov for den gode menu.

Maden er vigtig i ethvert selskab

Og maden er netop vigtig, idet det er den, som folk samles omkring, og det er også den, som man glæder sig til efter en lang dag fyldt med oplevelser. Derfor skal du sørge for, at der er noget for enhver smag, så alle kan gå glade og mætte fra bordet. Det er opskriften på en succesrig middag.

 

 

Der er ikke noget mere irriterende i køkkenet end sløve knive 0 1046

Vi kender det alle sammen godt. Man står med en sløv kniv, der ikke engang kan skære løg ordentligt. Det er en nærmest uendelig kilde til irritation, men det er ikke noget, som man får gjort noget ordentligt ved, fordi det tager for lang tid eller er for besværligt at fikse. Det behøver dog ikke at være et problem at få knive, som lever op til de forventninger man har til sit køkkengrej. Mange gange kan det faktisk være nok bare at investere i en god knivsliber. Det kan være med til at øge din produktivitet i køkkenet samtidigt med, at det bliver meget hyggeligere at lave mad end før.

Derfor er det nødvendigt med en knivsliber

Når man bruger en kniv, så vil det slide på den. Det kan man ikke undgå uanset hvor meget man prøver og derfor bør man have adgang til en god knivsliber, der kan optimere knivene. Man kan dog også vælge at investere i knive, som er lavet af hårdt stål, da de holder skarpheden længere. De er dog til gengæld også en del sværere at skærpe, når først de er blevet sløve. Hvis man er typen, der helst ikke vil skærpe knivene hele tiden, men stadig gerne vil have en god løsning, så kan man med fordel anskaffe sig en knivsliber og nogle gode knive. Så kan man skære i alverdens forskellige grøntsager og kødstykker uden følelesen af, at ens knive er utilstrækkelige. Det kan dog være svært at finde ud af, præcis hvor man skal købe sin knivsliber og hvilken knivsliber, der passer til ens behov. Man kan dog komme et godt stykke af vejen, hvis blot man følger følgende råd.

Når du skal til at købe

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at skulle til at finde ud af, hvilke modeller, der er de bedste på markedet indenfor ens budget og derfor kan mange blive afskrækket fra at bruge internettet til at handle sådanne ting. Det er dog ikke så smart, fordi man sagtens kan få både råd og vejledning på samme måde, som man kan i en butik. Derudover, så giver det også en muligheden for at gøre det fra ens eget hjem, så man både sparer transporttid og penge til brændstof. Internethandel er kun blevet større de senere år, så der er ingen grund til, at man ikke hopper med og får købt sin nye knivsliber her.

Men hvor skal jeg hen?

Det kan også være en udfordring at finde ud af, hvor man skal købe sin nye knivsliber, selvom man har indskrænket det til internettet. Det kan være en udfordring at finde det helt rigtige sted, som fører lige præcis de modeller, som man har brug for og samtidigt leverer en god service. Man kan derfor med fordel tjekke steder ud, som har et bredt udvalg og samtidigt kan vejlede dig i, hvordan man vælger den bedste model til ens behov. En løsning kunne være at se et bredt udvalg af knivslibere og så beslutte sig senere.

Most Popular Topics

Editor Picks