Indretningstips til dit nye hjem som studerende 0 1089

Er du på vej til at blive studerende i en ny by, vil du hurtigt opleve, at der kan være dyrt at indrette dit hjem, så det ser stilet ud, men behøver det at være dyrt? Det skal vi selvfølgelig ikke ud i, og derfor kommer vi her med nogle simple råd til dig, som du nemt kan videreføre, når du vil i gang med et af de mest centrale rum i hjemmet nemlig din stue.

Bring noget liv med planter

Dette er en af de simpleste, men stadig mest effektive midler, når du skal indrette din stue. Du skal selvfølgelig ikke overdrive med planter, men et par stykker vil ikke skade – nej, faktisk vil det hjælpe gevaldigt. Der findes et hav af muligheder, og det er bare at tage af sted til det lokale plantecenter. Her kan du få en lang række råd til, hvordan du skal vedligeholde planterne, ligesom du kan få gode råd til hvilke typer, der spiller godt sammen. Som sidebemærkning skal det også nævnes, at planter hjælper på indeklimaet, men den vigtigste effekt er nu engang energien, farven og charmen det giver stuen.

Pynt med puder og tæpper

Stuen er her, hvor din sofa og muligvis din stol står placeret, og det må altså ikke stå blank hen. Det bliver alt for kedeligt og tomt, og får du ikke gjort noget ved det, vil det påvirke hele din indretning i nedadgående retning. Og det kræver ikke meget for dig, da du blot skal have investeret i nogle få puder samt måske nogle tæpper, og så er du dækket ind. Selvfølgelig skal du holde øje med, at farverne samt designet passer ind i resten af stuen.

Personliggør stuen med nipsting

Ovenstående er begge nogle billige løsninger, som nok skal sætte et flot præg på din stue. Dog skal der lidt til, hvis du vil sikre personligheden og den charmerende kant. Det kan du gøre med nipsting, som blandt andet kan være Kay Bojesen, Kähler eller Hay. Ja, de er alle lidt dyre, men det behøver ikke nødvendigvis at være disse. Du kan tage ned i den lokale genbrugsbutik og se, om der ikke er noget, som viser din personlighed frem.

Ovenstående er nogle simple råd til indretningen af stuen i dit nye hjem. Er du dog ikke helt kommet frem til det rette hjem endnu, kan du se mere her. På denne side finder du boligmuligheder i blandt andet Roskilde, Århus, Aalborg, København osv., hvorfor du nok skal finde et sted at slå rødder.

Held og lykke med indretningen – og måske boligjagten.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan kan du gøre din boligs vinduer så flotte som muligt Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre din boligs vinduer så flotte som muligt 954

Mens øjnene er vinduerne til sjælen, er vinduerne bare vinduerne til boligen. Men idet vinduerne er en del af boligen, må de jo gerne se godt ud imens, da de er med til at give det samlede indtryk af boligen. Så hvis vinduerne ikke ser godt ud, kan det hurtigt komme til at påvirke, hvordan hele boligen ser ud. Det gælder derfor om at holde dine vinduer og dine vindueskarme i god stand, så du kan undgå, at det sker.

Få udskiftet dine ruder, hvis de ikke er i ordentlig stand

Det første skridt mod at have flotte vinduer, er at have vinduer, der er hele og i god stand. Hvis det ikke er tilfældet for dine vinduer, ønsker du nok at tage fat i en professionel. Det kan f.eks. enten være en tømrer til udskiftning af glas eller en glarmester. De kan hjælpe dig med flere ting angående dine ruder, som f.eks.:

  • Udskiftning af glas

  • Trærammer om vinduet der ikke sidder tæt

  • Forsikringsskader

Det er altså ikke kun en udskiftning af vinduet, du kan få professionel hjælp til, men der er mange ting, der kan gøres, for at dine vinduer kommer til at se bedre ud.

Maling af karmene kan gøre en stor forskel

Hvis vinduet for sig selv egentlig er i god stand, men malingen på karmen rundt om er ved at skalle af og krakelere, er det også noget, der er med til at få vinduerne til at se gamle og grimme ud. Men det er der altså heldigvis en meget nem løsning på. Her kan en tur med malerpenslen nemlig gøre en kæmpe stor forskel, faktisk kan det være det eneste, der skal til. Så har du problemer med dine vindueskarme, kan du prøve med en omgang maling, før du søger videre hjælp.

Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme 1030

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste af os har en rigtig travl hverdag, og derfor er det enormt vigtigt at få den til at hænge sammen på den bedste og mest effektive måde. For rigtig mange handler det om at have nogle gode rutiner og være god til at planlægge. På den måde kan du nemlig undgå at skulle træffe for mange beslutninger i løbet af dagen, hvilket er bevist at være med til at dræne dig mentalt.

Så jo nemmere du har det, er ofte et resultat af, hvor gode rutiner, du har. Men det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at gøre mange af dine daglige pligter så nemme som muligt, så du på den måde får mere tid og overskud til at fokusere på sjovere ting end pligter.

 

Slå to fluer med et smæk

 

Det er altid en god idé at kunne få klaret flere ting på samme og en gang. Når du kan det, sparer du en hel masse tid, fordi kan slå to fluer med et smæk.

 

Der er mange ting, du kan gøre på samme tid. Det kan eksempelvis være noget så simpelt som at lave din morgenkaffe, mens du laver morgenmad. Det kræver ofte, at du har en god og automatisk kaffemaskine, så du ikke skal gøre så meget, mens kaffen brygger, men blot kan fokusere på at tilberede din morgenmad.

 

Samtidig kan det være noget så simpelt som at lægge makeup, mens du spiser din morgenmad. Det lyder måske stressende, men når du sørger for at have tid nok, kan du også lade morgenmaden glide ned uden problemer og dermed fordøje den bedre, mens du kan lægge din makeup i små etaper. Vi kan anbefale dig at få et godt makeup spejl, så bliver det ingen sag at sidde og hygge med makeuppen om morgenen.

 

Invester i maskiner, der gør hverdagen nemmere for dig

Derudover er det en rigtig god idé at investere i forskellige maskiner til hjemmet, der gør din hverdag meget nemmere og fjerner nogle af de ellers kedelige pligter, du har i hjemmet. Måske kan du endda investere i at få en god robotstøvsuger, der kan klare støvsugningen, mens du er på arbejde.

 

Flere får sig også en måltidskasse, så de slipper for at skulle handle hver dag og planlægge aftensmaden til hele ugen, eller træffe den beslutning hver eneste dag. Det slipper du for med en måltidskasse, der bliver leveret direkte hjem til dig.

 

Derudover skal vi ikke glemme, hvor kedeligt og surt det er at stå og vaske op efter aftensmaden. Det er en af de kedeligste pligter, og på dette tidspunkt af dagen har de fleste af os bare lyst til at slappe af ovenpå en lang dag.

 

Derfor er det nok den bedste investering, du kan gøre i dit hjem, at anskaffe dig en god opvaskemaskine. Du kan tjekke denne grundige test af opvaskemaskine ud, der viser dig de bedste vaskemaskiner, der kan gøre dit liv nemmere.

Most Popular Topics

Editor Picks