Forlæng levetiden på din mobiltelefon og spar penge 0 1278

Uheldet er ude! Du tabte din telefon på gåturen ned af Østerbro, og nu er den gået i stykker. Der er en revne i skærmen, eller måske var du endda så uheldig at tabe den i vand, og nu kan den slet intet. Så er det nu du skal handle hurtigt og få indleveret din telefon til reparation. Heldigvis er der mulighed for det, hvis du befinder dig på Østerbro eller omegn.

Udsæt ikke en reparation

Der findes et utal af husråd til, hvordan du selv kan redde din telefon fra en vandskade. Men det kan ikke anbefales at forsøge sig med. Til fælles for alle rådene er nemlig, at du ikke ser resultater med det samme. Og den tid du venter på at se, om det virker, er tid, hvor vandskaden kan gøre større skade inde i din telefon. Du skal derfor hurtigst muligt få indleveret din mobil til reparation.

Lad dig ikke friste til at købe ny

Det kan være utroligt let at lade sig friste til at købe en ny, når din mobil har fået en skade. Og fristelsen vokser kun, jo længere tid du udsætter en reparation. Hvis du hele tiden bliver konfronteret med en revne i skærmen eller en anden skade, vil du blive irriteret og tænke, at du også har brug for en ny mobil. Men faktisk er det jo kun en del af din mobil, der er i stykker. En del, der let kan repareres.

Få din mobil repareret hurtigt og let

Med en mobil reparation kan du altså forlænge levetiden betragteligt på din telefon, og det er langt billigere end at købe en ny. Så længe du husker ikke at udsætte reparationen for længe. En af grundene til at udsætte en reparation kan ofte være, at du synes det er uoverskueligt at undvære din mobil imens. Men der er altid et sted i nærheden, også på Østerbro, hvor de ofte kan reparere din mobil, mens du venter.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

A-kasser for begyndere – Derfor er det vigtigt at have en a-kasse 0 667

Vores samfund er rigtigt nok indrettet således, at der er et offentligt sikkerhedsnet, der griber dig, hvis du bliver arbejdsløs og ikke kan forsørge dig selv i en periode. Dette sikkerhedsnet er dog ekstremt sparsomt. Med det beløb, du kan modtage i kontanthjælp eller uddannelsesstøtte, kan du udelukkende betale for de mest basale fornødenheder. Har du hus, bil og familie, kan du derfor ende i store økonomiske problemer, med mindre du sikrer dig selv bedre. A-kasser er oprettet for at give dig et bedre sikkerhedsnet, i tilfælde af at du bliver syg eller arbejdsløs.

Forskellige A-kasser til forskellige brancher

Det er ikke alle a-kasser, du kan blive meldt ind i. Nogle a-kasser afviser ansøgere, der ikke er inden for en bestemt branche. Der findes dog også a-kasser, der er for alle, uanset branche. Se mere på akasser.ekstrabladet.dk.

A-kasse med lønsikring

Hvis du er medlem af en a-kasse, kan du modtage dagpenge under arbejdsløshed og sygedagpenge under langtidssygemelding. Kravet er typisk, at du har været medlem i et år. Dagpengesatsen er noget højere end kontanthjælp, hvorved du har nemmere ved at bibeholde din levestandard.

Ønsker du en endnu bedre sikring, kan du vælge en a-kasse med lønsikring. Disse tilbyder et endnu højere beløb, der eksempelvis kan være på 80 eller 90 % af din normale løn. Vær opmærksom på, at lønsikring ofte koster mere end almindelige a-kasse.

Studerende og a-kasse

Som studerende har du ikke behov for en a-kasse, da du ikke er dagpengeberettiget. Sørger du for at være medlem af en a-kasse i et år inden uddannelses afslutning, vil du kunne modtage dagpenge efter endt uddannelse, mens du søger arbejde. Har du ikke været medlem i et år, vil du komme ind i en karensperiode, hvor du ikke kan modtage dagpenge. Det er gratis at være medlem af en a-kasse som studerende.

Sådan kan du gøre din hverdag nemmere 0 753

En travl hverdag fyldt med skole, arbejde, institutioner og alle de andre gøremål i hverdagen, kan efterlade dig med en tid der er knap. Derfor kan man i nogle henseender godt komme til at springe over, hvor gærdet er lavest. Dette er helt normalt og en meget naturlig del af alles hverdag.

Man gemmer rengøringen til man har tiden til at svinge både kosten og spanden, man skynder sig at bikse noget mad sammen og nogle dage bestiller man maden udefra, men dette er bare ikke det helt sunde alternativ. Valget af din mad kan have påvirkning på dit overskud. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan springe over, hvor gærdet er lavest og samtidig vælge den gode og sunde løsning.

Få den gode og sunde løsning med måltidskasser

Det at skulle handle ind, slæbe hjem og kokkere kan i sig selv være ret drænende, og så var der ingen der fortalte, da man var lille, om den daglige kamp at finde på, hvad der skulle laves til aftensmad, idéerne kan hurtigt løbe op, og man får tit det samme at spise. Nogle gange kan det også være for uoverskueligt både at skulle købe ind, slæbe hjem og kokkerere, og man kan tit ende med overspringshandlinger, hvor man bestiller fra det lokale pizzaria, bevares, det skal der også være plads til, men du vil helt sikkert også synes, det ville være rart med en sundere og bedre løsning.

Her kan du med fordel se på alle de bedste måltidskasser | migogkbh, dette er nemlig en rigtig god, holdbar, sund og nem løsning. De helt klare fordele ved at vælge måltidskasser er nemlig, at du slipper for at handle og slæbe hjem. Ydermere kan du få udvidet dit kulinariske repertoire og du slipper for hele tiden at skulle finde på, hvad der skal laves til aftensmad.

Most Popular Topics

Editor Picks