Den rette støvsuger til hjemmet med dyr – sådan finder du den 0 914

Alle husholdninger skal naturligvis støvsuge, hvis vi ikke vil indånde horder af støvpartikler i løbet af dagen. Der er dog en vis forskel, når der er tale om husholdninger, hvori der er dyr. Her sker der straks en forøgelse af behovet for støvsugning. Dette sker rent lavpraktisk ved, at vores dyr fælder mere eller mindre. Disse dyrehår sætter sig overalt i vores bolig, og her hjælper de blandt andet med at opsamle støv.

Hvad bør man så fokusere på, når man søger en støvsuger til et dyrehjem? Først og fremmest kan du se et flot udvalg af gode støvsugere til formålet lige her. Men du kan dog også hurtigt finde ud af nogle vigtige elementer, som du bør prioritere i din kommende støvsuger.

Støvsugerposen til brug ved dyr

Én af de første valg, man skal træffe, omhandler brugen af pose eller ej. De klassiske støvsugere benytter støvsugerposer, som fyldes op med støv og skidt. Når denne er fuld, så erstattes posen blot med en ny én af slagsen. Her adskiller de poseløse støvsugere sig dog ved ikke at benytte poser. De skal i stedet tømmes og rengøres oftere.

Der er dog generelt en forrang for den klassiske støvsuger, når der er tale om hjem med kæledyr. De klassiske støvsugere med poser har nemlig oftere en kraftigere sugestyrke. Dette er klart at foretrække, når der skal suges katte- eller hundehår op fra gulvet. Hvis der er tæpper i huset, så er dette helt sikkert at foretrække.

Størrelsen og rækkevidden

Det er dog også altid relevant at overveje støvsugerens størrelse og rækkevidde. Dette er vigtigt både i hjem med og uden dyr. Man bør altid investere i en støvsuger, som passer ind i hjemmet. Det giver ikke mening at investere i en kæmpe støvsuger med stor kapacitet, hvis man bor i en étværelses lejlighed. Det giver omvendt heller ikke stor mening at vælge en rækkevidde på få meter, hvis man har to etager, der skal støvsuges.

Du bør derfor bestræbe dig på at finde en støvsuger, der matcher husets størrelse og behov. Hvis du har dyr i huset, så bør du fokusere på en støvsuger med pose – så er du godt på vej.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

A-kasser for begyndere – Derfor er det vigtigt at have en a-kasse 0 667

Vores samfund er rigtigt nok indrettet således, at der er et offentligt sikkerhedsnet, der griber dig, hvis du bliver arbejdsløs og ikke kan forsørge dig selv i en periode. Dette sikkerhedsnet er dog ekstremt sparsomt. Med det beløb, du kan modtage i kontanthjælp eller uddannelsesstøtte, kan du udelukkende betale for de mest basale fornødenheder. Har du hus, bil og familie, kan du derfor ende i store økonomiske problemer, med mindre du sikrer dig selv bedre. A-kasser er oprettet for at give dig et bedre sikkerhedsnet, i tilfælde af at du bliver syg eller arbejdsløs.

Forskellige A-kasser til forskellige brancher

Det er ikke alle a-kasser, du kan blive meldt ind i. Nogle a-kasser afviser ansøgere, der ikke er inden for en bestemt branche. Der findes dog også a-kasser, der er for alle, uanset branche. Se mere på akasser.ekstrabladet.dk.

A-kasse med lønsikring

Hvis du er medlem af en a-kasse, kan du modtage dagpenge under arbejdsløshed og sygedagpenge under langtidssygemelding. Kravet er typisk, at du har været medlem i et år. Dagpengesatsen er noget højere end kontanthjælp, hvorved du har nemmere ved at bibeholde din levestandard.

Ønsker du en endnu bedre sikring, kan du vælge en a-kasse med lønsikring. Disse tilbyder et endnu højere beløb, der eksempelvis kan være på 80 eller 90 % af din normale løn. Vær opmærksom på, at lønsikring ofte koster mere end almindelige a-kasse.

Studerende og a-kasse

Som studerende har du ikke behov for en a-kasse, da du ikke er dagpengeberettiget. Sørger du for at være medlem af en a-kasse i et år inden uddannelses afslutning, vil du kunne modtage dagpenge efter endt uddannelse, mens du søger arbejde. Har du ikke været medlem i et år, vil du komme ind i en karensperiode, hvor du ikke kan modtage dagpenge. Det er gratis at være medlem af en a-kasse som studerende.

Sådan kan du gøre din hverdag nemmere 0 753

En travl hverdag fyldt med skole, arbejde, institutioner og alle de andre gøremål i hverdagen, kan efterlade dig med en tid der er knap. Derfor kan man i nogle henseender godt komme til at springe over, hvor gærdet er lavest. Dette er helt normalt og en meget naturlig del af alles hverdag.

Man gemmer rengøringen til man har tiden til at svinge både kosten og spanden, man skynder sig at bikse noget mad sammen og nogle dage bestiller man maden udefra, men dette er bare ikke det helt sunde alternativ. Valget af din mad kan have påvirkning på dit overskud. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan springe over, hvor gærdet er lavest og samtidig vælge den gode og sunde løsning.

Få den gode og sunde løsning med måltidskasser

Det at skulle handle ind, slæbe hjem og kokkere kan i sig selv være ret drænende, og så var der ingen der fortalte, da man var lille, om den daglige kamp at finde på, hvad der skulle laves til aftensmad, idéerne kan hurtigt løbe op, og man får tit det samme at spise. Nogle gange kan det også være for uoverskueligt både at skulle købe ind, slæbe hjem og kokkerere, og man kan tit ende med overspringshandlinger, hvor man bestiller fra det lokale pizzaria, bevares, det skal der også være plads til, men du vil helt sikkert også synes, det ville være rart med en sundere og bedre løsning.

Her kan du med fordel se på alle de bedste måltidskasser | migogkbh, dette er nemlig en rigtig god, holdbar, sund og nem løsning. De helt klare fordele ved at vælge måltidskasser er nemlig, at du slipper for at handle og slæbe hjem. Ydermere kan du få udvidet dit kulinariske repertoire og du slipper for hele tiden at skulle finde på, hvad der skal laves til aftensmad.

Most Popular Topics

Editor Picks