Bloomingville kopper – hyggelige og moderne 0 1112

Hvis du tænker på hyggelige kopper, der passer ind i alles hjerter, så tænker du helt sikkert på Bloomingvilles fine kopper. Bloomingville handlede engang mest med importerede varer fra Europa. I dag har deres fokus ændret sig, og de går mere op i at designe deres egne produkter. Dette er vi meget glade for, da Bloomingville altid laver lidt om i normen. Det resulterer ofte med at en helt ny klassiker, er blevet født.

Bloomingville deler deres produkter op i serier, som hver har et navn og dermed en stil. Her passer de forskellige produkter fra hver serie altså særdeles godt med hindanden. Du kan også mixe og matche mellem de forskellige serier og måske skabe din helt egen serie. Bloomingville har rigtig mange serier, nogle af disse indeholder ikke særligt mange eller måske slet ingen kopper. Derfor skriver jeg kun om nogle udvalgte serier, Carla, Sandrine, Paula, Patrizia, Emily og Susie. Hvis du synes dette er forvirrende så frygt ej, der er en løsning! Du kan finde de forskellige Bloomingville kopper på denne hjemmeside som altid har gode tilbud, og hvor du kan nemt søge på lige præcist den kop, du gerne vil have.

Carla Serien

Carla serien vandt vores hjerter, fra første gang vi så den, med dens vidunderlige farver der altid inviterer til hygge. Kopperne er tit håndmalede, på den måde ser de lidt mere velkendte ud, og de er lidt mere nede på jorden. De farverige mønstre spænder alt fra blomster til firkanter og farverne, i alt fra kanterne, til håndtaget, til porcelænet inden i koppen, kan variere. Hvad der er fælles for alle Bloomingvilles Carla krus, er deres enestående evne til at gøre en lidt mere glad for kaffen eller teen.

Sandrine Serien

Sandrine serien er lidt anderledes end Carla serien. Her hersker det homogene, lidt mere end i Carla serien. Kopperne er ofte lavet af stentøj, og har nogle gange et tåget look med en rund form. Kopperne har forskellige farver, men blå og grå er helt klart de mest populære. Sandrine kopper har et rustikt udseende, der falder i rigtig god fod med mange og af god grund. Bloomingville har opnået nogle ellers sjældne værdier i deres produkter. Krusene ser nemlig både klassiske og moderne ud. De passer ind i næsten alle indretninger, og trenden bevæger sig mere og mere hen mod det rustikke.

Paula Serien

Paula serien har et helt tredje look. Her er der en vis elegance. Nogle Paula kopper har vanvittige farver, som skiller sig så meget ud, at de passer ind alle steder. Igen er Paula kopper ofte runde ligesom Sandrine kopperne, de er også ofte lavet af stentøj. Mønstermæssigt er Paula kopperne lidt en mellemting mellem Carla og Sandrine. Paula kopper kan godt have et mønster, vi ikke nødvendigvis kan genkende, uden at de er fuldstændig homogene over hele koppen. Kopperne ser næsten tilfældige ud, og virker som et helt kunstværk, dette gør, at Paula kopper kan købes, for at pynte på hylderne lige så meget som de købes for at drikke af.

Patrizia Serien

Patrizia serien er lavet lidt i samme stil som Carla serien. Her er der smukke mønstre med hyggelige farver. Kopperne passer rigtig godt ind i hyggelige huse som sommerhuset, her kan de stå fremme og hjælpe til med at pynte huset, mens de stadig er funktionelle. På den måde sparer du lidt plads, og du får stadig et fantastisk kvalitetsprodukt. De smukke mønstre spænder alt fra striber til prikker til blomster, og farverne er næsten altid sommerfarver, der lyser med glæde og samvær. Patrizia serien er altså ren idyl.

Emily Serien

Emily serien er den mest homogene kop af alle Bloomingville kopperne. Her er kopperne helt hvide med en tynd sort kant. Dette gør at de passer ind med de fleste tallerkner og i de fleste huse, de passer dog ikke så godt ind i huset hos den ekstravagante eller i det farverige hus. Emily kopperne kan også godt have en smule mønster i form af små prikker i farver eller andet.

Susie serien

Bloomingville’s Susie kopper er lavet meget i den samme stil som Carla og Patrizia serierne. Her ser du igen fine mønstre med et hav af farver. Du kan altså forvente farver alle steder, som på indersiden, udenpå, under og i kanten, intet stykke keramik bliver ladt alene. Meget som i de to andre serier er der altså både krus med hank og dem uden. Også underkopperne, der følger med nogle af kopperne, får den samme behandling. Her matcher mønstret tit det der ses på koppen, og underkoppen får, nogle gange, en fin kant i en speciel farve.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udforsk gastronomiens verden 0 1007

Det kan være noget, som de fleste af os aldrig får gjort, fordi det kan virke som en lidt for stor udfordring eller det kan være, at vores madlavning bare er fanget i de samme retter, som vi bliver ved med at lave. Uanset hvorfor, så bør vores madlavning simpelthen ikke være i stilstand og vi bør udforske de forskellige samgsoplevelser, som verden har at byde på. Man kan få så mange forskellige råvarer og opskrifter på fantastiske retter fra alverdens kulturer, at det simpelthen ikke er forsvarligt at lade være med at udnytte den mulighed vi har.

Sådan starter du dit eventyr

Det er et problem for de fleste, at deres køkkenudstyr simpelthen er for dårligt til at kunne lave de forskellige retter, som i kunne have lyst til. Derfor er det ofte et godt sted at starte, hvis man kan få fat i nogle nye køkkenredskaber, der kan være med til at gøre madlavningen nemmere og mere overskuelig. Hvis ikke der er styr på de basale ting i køkkenet, så er der bare ikke noget godt fundament, som man kan lade sin madglæde gro ud fra. Hvis man skal til at investere i en ny pande eller en ny kokkekniv, så kan det også være en god idé at se ud over de mest normale steder at købe disse produkter. Man kan nemlig få nogle rigtige gode priser og produkter på internettet – det er bare et spørgsmål om at finde dem og udnytte dem.

Hvorfor internettet?

Internettet er verdens største markedsplads og internethandlen vokser og vokser. Det ser ikke ud til at være en tendens, som kommer til at høre op og derfor vil man kun kunne forvente, at finde de bedste priser herpå. Hvis man giver sig tid til at udforske de forskellige hjemmesider der er, så kan man ende ud med at få noget helt unikt køkkengrej, der passer lige til ens madlavningsstil og til en pris, som man ikke kan få andre steder. Når der er så mange ting, der taler for, så burde det ikke være et særligt svært valgt at træffe. Det eneste problem kan dog være at finde et godt sted, hvor man har et bredt nok udvalg til gode nok priser. Det kan virke afskrækkende at skulle til at trawle internettet igennem for gode tilbud og derfor kan det også svare sig, hvis man lader andre rådgive en omkring valget af hjemmeside.

Et godt sted at starte

Hvis du leder efter et udgangspunkt, hvor du kan starte din nye gastronomiske rejse fra, så er du kommet til det rette sted. Der er mange steder, hvor man kan få køkkenredskaber på nettet, men man bør sikre sig, at man får det bedste sted at starte. Her kan du få et godt ståsted, hvor du kan få nogle gode priser på diverse køkkengrej og du vil også kunne læse meget mere om de forskellige redskaber, som du børe have. Det eneste du mangler nu er råvarer, noget gåpåmod, et kreditkort og en knivspids salt.

Leder du efter et god catering-firma? 0 970

Måske er det dig, der skal stå for maden til det næste store event, eller også er du på udkig efter et sted, hvor der kan leveres noget til smagsløgene, som er lidt ud over det sædvanlige. Uanset hvad du leder efter, så har du rig mulighed for at finde det hos ES Catering. Her bliver der leveret til alle steder i Danmark og du skal derfor ikke lade dig skræmme af firmaets placering i Nordsjælland.

Find den bedste catering i Nordsjælland

Uanset hvor du befinder dig i landet, så kan du finde noget lækkert mad fra ES catering. Her bliver der kælet om detaljerne, og du kan derfor være helt sikker på, at dine smagsløg bliver godt forkælet. Du ved derfor, hvor du skal bestille mad fra næste gang, du har behov for mad udefra. Her bliver der nemlig gjort en dyd ud af at lave perfekt og smagfuld mad ud af huset.

Maden til enhver lejlighed

Det kan for eksempel være, at du står for den næste firmafrokost, hvorfor du leder efter maden, der kan gøre alle mætte og tilfredse med dit arrangement. Eller det kan være, at du i privaten skal finde frem til dem, der kan levere mad til fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet. Og derfor er det vigtigt, at du finder frem til et sted med et stort udvalg, således du kan udvælge præcis den menu, som opfylder dine ønsker og behov for den gode menu.

Maden er vigtig i ethvert selskab

Og maden er netop vigtig, idet det er den, som folk samles omkring, og det er også den, som man glæder sig til efter en lang dag fyldt med oplevelser. Derfor skal du sørge for, at der er noget for enhver smag, så alle kan gå glade og mætte fra bordet. Det er opskriften på en succesrig middag.

 

 

Most Popular Topics

Editor Picks