Tre tips til at indrette en hyggelig og stilfuld stue 0 1074

Drømmer du om at indrette en hyggelig og stilfuld stue? Så er der hjælp at hente lige her. I dette indlæg vil du nemlig få tre tips til, hvordan du bedst muligt indretter en stue, der både er anvendelig, hyggelig og stilfuld. Alle tips er tilpas ukonkrete, så du sagtens selv kan bestemme, hvordan din stue skal indrettes. Læs med, og bliv inspireret til at indrette stuen, så den både bliver hyggelig og stilfuld.

Integrer hyggelige elementer

Hvis du ønsker at indrette din stue, så den bliver hyggelig, er det først og fremmest en god idé, at du integrerer nogle hyggelige elementer. Det er nemmere, end du måske lige går og tror. Forskellige former for lys er en af de ting, der er med til at skabe hygge i ethvert rum. Vælg gerne lamper, som kan indstilles, når det gælder lysstyrke. En dæmpet belysning kan nemlig skabe hygge i ethvert rum.

Ligeledes er lyskæder en god idé. Lyskæder behøver ikke nødvendigvis at høre julen til. De kan nemlig anvendes i indretningen hele året rundt og fås i mange forskellige udgaver. Og én ting er stensikkert: Lyskæder bringer hygge til hjemmet.

Vi kommer heller ikke udenom, at brændeovne og pejse bidrager til en hyggelig stemning i stuen. Dog kritiseres brændeovne ofte for at være skadelige for miljøet. Det gælder dog imidlertid ikke alle pejse. Hos pejseringen.dk finder du nemlig et bredt udvalg af miljøvenlige pejse til gode priser. Klik på linket for at se meget mere.

Bring personlighed ind i hjemmet

En anden måde, hvorpå du kan bringe hygge ind i hjemmet på en stilfuld måde, er ved at indrette med personlighed. Det kan gøres på mange forskellige måder – afhængigt af den øvrige stil i stuen. En af de nemmere måder, du kan gøre dette på, er ved at hænge forskellige billeder op. Det kan enten være billeder af familiemedlemmer eller venner – eller malerier med en særlig betydning.

Du kan også få din personlighed med i indretningen ved at integrere skøre nipsting med sjove historier. Sådanne ting findes ofte på rejser eller i genbrugsbutikker. Det handler blot om at tænke kreativt.

Sørg for at have gode opbevaringsmuligheder

Opskriften til en stilfuld stue er en stue, hvor der ikke roder. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have nogle gode opbevaringsmuligheder i stuen. Det kan gøres på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis investere i et flot vitrineskab, hvor du kan have dit flotteste porcelæn, som derved bliver en del af stuens udsmykning. Hos myhomemøbler.dk finder du et stort udvalg af vitrineskabe til enhver smag – klik her og se udvalget.

Har du ikke plads til en kommode eller et vitrineskab i stuen, så er hylder en god løsning. Med hylder har du nemlig mulighed for at udnytte højden i stuen og derved spare på gulvpladsen. På hylderne kan du eksempelvis stille personlige billeder eller sjove figurer fra din sidste rejse.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan kan du gøre din boligs vinduer så flotte som muligt Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre din boligs vinduer så flotte som muligt 954

Mens øjnene er vinduerne til sjælen, er vinduerne bare vinduerne til boligen. Men idet vinduerne er en del af boligen, må de jo gerne se godt ud imens, da de er med til at give det samlede indtryk af boligen. Så hvis vinduerne ikke ser godt ud, kan det hurtigt komme til at påvirke, hvordan hele boligen ser ud. Det gælder derfor om at holde dine vinduer og dine vindueskarme i god stand, så du kan undgå, at det sker.

Få udskiftet dine ruder, hvis de ikke er i ordentlig stand

Det første skridt mod at have flotte vinduer, er at have vinduer, der er hele og i god stand. Hvis det ikke er tilfældet for dine vinduer, ønsker du nok at tage fat i en professionel. Det kan f.eks. enten være en tømrer til udskiftning af glas eller en glarmester. De kan hjælpe dig med flere ting angående dine ruder, som f.eks.:

  • Udskiftning af glas

  • Trærammer om vinduet der ikke sidder tæt

  • Forsikringsskader

Det er altså ikke kun en udskiftning af vinduet, du kan få professionel hjælp til, men der er mange ting, der kan gøres, for at dine vinduer kommer til at se bedre ud.

Maling af karmene kan gøre en stor forskel

Hvis vinduet for sig selv egentlig er i god stand, men malingen på karmen rundt om er ved at skalle af og krakelere, er det også noget, der er med til at få vinduerne til at se gamle og grimme ud. Men det er der altså heldigvis en meget nem løsning på. Her kan en tur med malerpenslen nemlig gøre en kæmpe stor forskel, faktisk kan det være det eneste, der skal til. Så har du problemer med dine vindueskarme, kan du prøve med en omgang maling, før du søger videre hjælp.

Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme 1030

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste af os har en rigtig travl hverdag, og derfor er det enormt vigtigt at få den til at hænge sammen på den bedste og mest effektive måde. For rigtig mange handler det om at have nogle gode rutiner og være god til at planlægge. På den måde kan du nemlig undgå at skulle træffe for mange beslutninger i løbet af dagen, hvilket er bevist at være med til at dræne dig mentalt.

Så jo nemmere du har det, er ofte et resultat af, hvor gode rutiner, du har. Men det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at gøre mange af dine daglige pligter så nemme som muligt, så du på den måde får mere tid og overskud til at fokusere på sjovere ting end pligter.

 

Slå to fluer med et smæk

 

Det er altid en god idé at kunne få klaret flere ting på samme og en gang. Når du kan det, sparer du en hel masse tid, fordi kan slå to fluer med et smæk.

 

Der er mange ting, du kan gøre på samme tid. Det kan eksempelvis være noget så simpelt som at lave din morgenkaffe, mens du laver morgenmad. Det kræver ofte, at du har en god og automatisk kaffemaskine, så du ikke skal gøre så meget, mens kaffen brygger, men blot kan fokusere på at tilberede din morgenmad.

 

Samtidig kan det være noget så simpelt som at lægge makeup, mens du spiser din morgenmad. Det lyder måske stressende, men når du sørger for at have tid nok, kan du også lade morgenmaden glide ned uden problemer og dermed fordøje den bedre, mens du kan lægge din makeup i små etaper. Vi kan anbefale dig at få et godt makeup spejl, så bliver det ingen sag at sidde og hygge med makeuppen om morgenen.

 

Invester i maskiner, der gør hverdagen nemmere for dig

Derudover er det en rigtig god idé at investere i forskellige maskiner til hjemmet, der gør din hverdag meget nemmere og fjerner nogle af de ellers kedelige pligter, du har i hjemmet. Måske kan du endda investere i at få en god robotstøvsuger, der kan klare støvsugningen, mens du er på arbejde.

 

Flere får sig også en måltidskasse, så de slipper for at skulle handle hver dag og planlægge aftensmaden til hele ugen, eller træffe den beslutning hver eneste dag. Det slipper du for med en måltidskasse, der bliver leveret direkte hjem til dig.

 

Derudover skal vi ikke glemme, hvor kedeligt og surt det er at stå og vaske op efter aftensmaden. Det er en af de kedeligste pligter, og på dette tidspunkt af dagen har de fleste af os bare lyst til at slappe af ovenpå en lang dag.

 

Derfor er det nok den bedste investering, du kan gøre i dit hjem, at anskaffe dig en god opvaskemaskine. Du kan tjekke denne grundige test af opvaskemaskine ud, der viser dig de bedste vaskemaskiner, der kan gøre dit liv nemmere.

Most Popular Topics

Editor Picks