Tre tips til at indrette en hyggelig og stilfuld stue Kommentarer lukket til Tre tips til at indrette en hyggelig og stilfuld stue 603

Drømmer du om at indrette en hyggelig og stilfuld stue? Så er der hjælp at hente lige her. I dette indlæg vil du nemlig få tre tips til, hvordan du bedst muligt indretter en stue, der både er anvendelig, hyggelig og stilfuld. Alle tips er tilpas ukonkrete, så du sagtens selv kan bestemme, hvordan din stue skal indrettes. Læs med, og bliv inspireret til at indrette stuen, så den både bliver hyggelig og stilfuld.

Integrer hyggelige elementer

Hvis du ønsker at indrette din stue, så den bliver hyggelig, er det først og fremmest en god idé, at du integrerer nogle hyggelige elementer. Det er nemmere, end du måske lige går og tror. Forskellige former for lys er en af de ting, der er med til at skabe hygge i ethvert rum. Vælg gerne lamper, som kan indstilles, når det gælder lysstyrke. En dæmpet belysning kan nemlig skabe hygge i ethvert rum.

Ligeledes er lyskæder en god idé. Lyskæder behøver ikke nødvendigvis at høre julen til. De kan nemlig anvendes i indretningen hele året rundt og fås i mange forskellige udgaver. Og én ting er stensikkert: Lyskæder bringer hygge til hjemmet.

Vi kommer heller ikke udenom, at brændeovne og pejse bidrager til en hyggelig stemning i stuen. Dog kritiseres brændeovne ofte for at være skadelige for miljøet. Det gælder dog imidlertid ikke alle pejse. Hos pejseringen.dk finder du nemlig et bredt udvalg af miljøvenlige pejse til gode priser. Klik på linket for at se meget mere.

Bring personlighed ind i hjemmet

En anden måde, hvorpå du kan bringe hygge ind i hjemmet på en stilfuld måde, er ved at indrette med personlighed. Det kan gøres på mange forskellige måder – afhængigt af den øvrige stil i stuen. En af de nemmere måder, du kan gøre dette på, er ved at hænge forskellige billeder op. Det kan enten være billeder af familiemedlemmer eller venner – eller malerier med en særlig betydning.

Du kan også få din personlighed med i indretningen ved at integrere skøre nipsting med sjove historier. Sådanne ting findes ofte på rejser eller i genbrugsbutikker. Det handler blot om at tænke kreativt.

Sørg for at have gode opbevaringsmuligheder

Opskriften til en stilfuld stue er en stue, hvor der ikke roder. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have nogle gode opbevaringsmuligheder i stuen. Det kan gøres på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis investere i et flot vitrineskab, hvor du kan have dit flotteste porcelæn, som derved bliver en del af stuens udsmykning. Hos myhomemøbler.dk finder du et stort udvalg af vitrineskabe til enhver smag – klik her og se udvalget.

Har du ikke plads til en kommode eller et vitrineskab i stuen, så er hylder en god løsning. Med hylder har du nemlig mulighed for at udnytte højden i stuen og derved spare på gulvpladsen. På hylderne kan du eksempelvis stille personlige billeder eller sjove figurer fra din sidste rejse.

Previous ArticleNext Article

Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme 300

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste af os har en rigtig travl hverdag, og derfor er det enormt vigtigt at få den til at hænge sammen på den bedste og mest effektive måde. For rigtig mange handler det om at have nogle gode rutiner og være god til at planlægge. På den måde kan du nemlig undgå at skulle træffe for mange beslutninger i løbet af dagen, hvilket er bevist at være med til at dræne dig mentalt.

Så jo nemmere du har det, er ofte et resultat af, hvor gode rutiner, du har. Men det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at gøre mange af dine daglige pligter så nemme som muligt, så du på den måde får mere tid og overskud til at fokusere på sjovere ting end pligter.

 

Slå to fluer med et smæk

 

Det er altid en god idé at kunne få klaret flere ting på samme og en gang. Når du kan det, sparer du en hel masse tid, fordi kan slå to fluer med et smæk.

 

Der er mange ting, du kan gøre på samme tid. Det kan eksempelvis være noget så simpelt som at lave din morgenkaffe, mens du laver morgenmad. Det kræver ofte, at du har en god og automatisk kaffemaskine, så du ikke skal gøre så meget, mens kaffen brygger, men blot kan fokusere på at tilberede din morgenmad.

 

Samtidig kan det være noget så simpelt som at lægge makeup, mens du spiser din morgenmad. Det lyder måske stressende, men når du sørger for at have tid nok, kan du også lade morgenmaden glide ned uden problemer og dermed fordøje den bedre, mens du kan lægge din makeup i små etaper. Vi kan anbefale dig at få et godt makeup spejl, så bliver det ingen sag at sidde og hygge med makeuppen om morgenen.

 

Invester i maskiner, der gør hverdagen nemmere for dig

Derudover er det en rigtig god idé at investere i forskellige maskiner til hjemmet, der gør din hverdag meget nemmere og fjerner nogle af de ellers kedelige pligter, du har i hjemmet. Måske kan du endda investere i at få en god robotstøvsuger, der kan klare støvsugningen, mens du er på arbejde.

 

Flere får sig også en måltidskasse, så de slipper for at skulle handle hver dag og planlægge aftensmaden til hele ugen, eller træffe den beslutning hver eneste dag. Det slipper du for med en måltidskasse, der bliver leveret direkte hjem til dig.

 

Derudover skal vi ikke glemme, hvor kedeligt og surt det er at stå og vaske op efter aftensmaden. Det er en af de kedeligste pligter, og på dette tidspunkt af dagen har de fleste af os bare lyst til at slappe af ovenpå en lang dag.

 

Derfor er det nok den bedste investering, du kan gøre i dit hjem, at anskaffe dig en god opvaskemaskine. Du kan tjekke denne grundige test af opvaskemaskine ud, der viser dig de bedste vaskemaskiner, der kan gøre dit liv nemmere.

Drømmer du om en ny bolig? – Har du styr på dine muligheder og din økonomi? Kommentarer lukket til Drømmer du om en ny bolig? – Har du styr på dine muligheder og din økonomi? 1077

Det er manges drøm, at man på et tidspunkt i livet skal flytte ud af lejligheden og flytte i hus. der er dog rigtig mange ting man skal holde øje med og tage stilling til, når man vælger at flytte i hus, frem for lejlighed. Det er to meget forskellige hustyper, med mange forskellige regler og forhold. Start med at sæt dig ind i boligmarkedet før du drømmer om husets udformning og tæller dine penge på kontoen.

Boligmarkedet nu og i den nære fremtid

landets boligejere kan se frem til, at deres mursten bliver mere værd i de kommende år. Der er udg´sigt til, at priserne på ejerboliger over en bred kam har pil op i regeringens nye økonomiske prognose. Den spår, at priserne vil stige med 2,7 pct. I 2019, 3,2 pct. I 2020 og tre hele pct. I 2021. Hvis man købte et hus i 2018, vil det ifølge en prognose have en værdi på 2,075 mio. Kr. I 2021. Det svarer til en værdistigning på 175.000 kr. Der er dog tale om en nedjustering af forventningerne. Tidligere spåede regeringen en vækst i boligproserne på3,1 pct. I år og 3,4 pct. I 2020.

Det betyder kort sagt, at der er fart på boligmarkedet. Privatøkonomien påpeger, at boligsalget har udsigt til det højeste niveau i 14 år, og at det også vil lægge et opadgående pres på priserne. Det er dog ikke alle dele af boligmarkedet, som får lige meget ud af det. De dyre områder og lejlighederne i de store byer forventes ikke og have lige så stor fremgang.

Hvad er netop din boligdrøm?

Det er derfor ikke den bedste situation, hvis man står som køber, med mindre man ejer en bolig af høj værdi i forvejen, man skal sende i samme situation. Når man går og drømmer om en ny bolig og særligt hvis man ønsker at flytte i hus, har man mange overvejlser og med årene krav. Det kan være meget individuelt hvordan man ønsker sin bolig skal skrues sammen, ligesom det er forskelligt om man gerne selv vil lægge lidt renoveringenergi i den eller den skal stå klar-parat til indflytnig.

Ligemeget hvad, så står man på et tidspunkt med nogle helt tomme rum og bare overflader, som du kan gøre ved, lige præcis du ønsker. Der er heldigvis en masse bolig ideer at hente på nettet og af sine venner. For hvem har ikke en holdning til hvordan dem vi kender bor og hvad vi ville ha gjort anderledes.

Når man har festet sig igennem sine 20’ere, nærmer sig de 30 og begynder at tænke på børn, er der mange, der overvejer at flytte til noget større og måske på landet. Vi tog springet, solgte lejligheden i København og købte en kæmpe præstegård på Falster. En stor beslutning, som både har givet søvnløse nætter og en langt mere meningsfuld hverdag.

Et hus er en investering, en stor en

Når man flytter i hus for første gang, skal man være opmærksom på, at der kan være flere omkostninger, end man umiddelbart tror. Der går hurtigt 50.000 kr. – 100.000 kr. Til små reperationer og indretning, når du flytter ind. Både møbler og maling koster penge, og skal der også udbedres skader på bygningen, bliver det hurtigt dyrt. Ligemeget hvem man er og hvad ens beslutning ender med at blive, så er det sjældent nogle penge som bare ligge rpå kontoen og venter. Lån penge hos diverse lånudbydere, men vær på vagt over hvem og hvad aftalen går ud på.

Der er forskel på de unge førstegangskøbere og de ældre, der har handlet bolig før. Det er som udgangspunkt de erfarne boligkøbere, der er hurtigst til at bruge penge på de større renoveringer så snart de har købt huset. Der er også kommet en trend i at købe billigere huse, som trænger til en kærlig hånd og selv gøre en indsats med en større renovering. På den måde har man ofte selv meget større råderum over resultatet og det hus man kommer til at bo i, i den nære fremtid.

Most Popular Topics

Editor Picks