Guide til hvilken type toner du skal købe Kommentarer lukket til Guide til hvilken type toner du skal købe 1218

Selv om verden efterhånden er blevet digital foretrækker mange at læse på papir fremfor på skærme. Derfor er det nyttigt at have en printer. Det kan dog være svært at vælge den rigtige printer, men i denne artikel får du den nødvendige information til at træffe det rette valg, når du skal vælge printerpatroner.

Forskellig holdbarhed

Få ting er mere frustrerende end at have færdiggjort en tekst, printe den og så indse, at din printer mangler toner. Derfor skal du overveje, hvilken type toner der er den rette til din printer, da det har betydning for hvor mange sider du kan printe. Overordnet set er der to typer patroner: Blækpatroner og lasertoner. Her har lasertoner en noget længere holdbarhed, og hvis du anvender din printer hyppigt, er lasertoneren formentlig et fornuftigt valg for dig.

Et pænt resultat

Det er dog ikke kun holdbarheden på printertoneren, som har en betydning for, hvor tilfreds du bliver med din printer. Det er selvfølgelig også vigtigt, at selve printet bliver pænt. I dag stilles der høje krav til, at printere skal være i god kvalitet, da de både skal kunne printe tekster og billeder. Hvilken type patron du skal vælge for at få det flotteste resultat afhænger især af, hvilket behov din printer skal udfylde. Skal du printe billeder, er noget af det vigtigste, at dine farver træder tydeligt frem, og her er blækprinteren den bedst egnede. Skal du derimod fortrinsvis bruge din printer til at udskrive tekst, har du brug for en at den kan udskrive tydelige bogstaver og gerne rimelig hurtigt. Til dette job er laserprinteren det ideelle valg. Begge printertyper kan naturligvis udfylde begge behov, men derfor er det stadig vigtigt at tage disse forhold i betragtning. Gør du det er du et skridt nærmere at få en printer, som du vil blive glad for.

 

Previous ArticleNext Article

Sådan får du og dine børn nem og sjov motion Kommentarer lukket til Sådan får du og dine børn nem og sjov motion 454

Har du en mini LeBron, med stor interesse og potentiale for basketball eller mangler du og dine børn noget sportsligt, at kunne være sammen om? Så er det vigtigt at støtte dit barn, og det kan du gøre ved at give dem deres helt egen basketball eller basketball kurv. Det kan både være som en fødselsdagsgave eller bare som en gave for at glæde ham eller hende. Du kan finde mange forskellige varianter af basketball kurve i forskellige prisklasser og kvalitet, og hvis du mangler inspiration, kan du købe en basketball kurv her.

Basketball kurv med plade

Har du en malet eller pudset væg, som måske ikke tåler at man spiller for meget bold på den, er det en god ide, at du køber en basketball kurv med plade, for at beskytte væggen mod aftryk fra basketball bolden. Har du en væg, der tåler boldspil, kan du også købe en kurv uden plade. Har du allerede en kurv, som er godt brugt og slidt, kan du også købe et nyt net til den og montere det på den gamle kurv, så den bliver så god som ny.

Vælg en stander

Hvis du ingen mulighed har for at hænge en kurv på en væg, eller du bare gerne vil have muligheden for at spille basketball i haven, i gården eller på P-pladsen, så er det en mobil basketball stander, du skal købe. Her får du så også flere muligheder, i og med at en basketball stander kan flyttes lige derhen, hvor du vil spille. De fleste basket standere kan også justeres i højden, så den kan tilpasses alle i familien, og du kan øge sværhedsgraden med tiden, efterhånden som du bliver dygtigere til at ramme. Basketball standerne er også særdeles velegnet til SFO’er og fritidsklubber. Der er sikret mange gode timers sjov og motion.

Sådan får du arrangeret årets firmafester Kommentarer lukket til Sådan får du arrangeret årets firmafester 573

Der er i dag mange virksomhedsejere i Danmark, og er du en af dem, så kan du med sikkerhed nikke genkendende til, at det er et hårdt arbejde. Der er mange ting at se til, og man skal kunne holde flere bolde i luften på én gang uden at miste overblikket. Når man er ejer og leder af en virksomhed, skal man sørge for, at den daglige drift fungerer, hvorfor man også skal sikre, at medarbejderne har det godt på arbejdspladsen. Man kan sikre trivsel og et godt arbejdsmiljø på mange måder, og herunder kan du blive klogere på, hvordan du får arrangeret årets firmafester, så du har én ting mindre at skulle tænke på, når du møder ind på arbejde.

Gå i gang med planlægningen i god tid

Sociale arrangementer er vigtige, da alle kan lære hinanden bedre at kende – også udenfor arbejdspladsen. Ønsker du at holde flere sociale arrangementer om året, kan det kræve masser af planlægningstid, og derfor kan det være en god idé at gå i gang i god tid, så du ikke ender med at stresse op til en af de vigtige arrangementer. Eventuelt kan du få hjælp af medarbejdere, eller måske har du brug for fagpersoner, som kan arrangere en fed firmafest udover det sædvanlige. Eksempelvis kan du gå i gang med planlægningen af årets julefrokost allerede nu, så du har mindre at tænke på til december.

Eventbureau kan hjælpe dig

Hvis du er tidspresset, eller har du blot brug for nye øjne på et af eller flere af dine events, så kan du se mere her for at blive klogere på, hvad et eventbureau kan hjælpe dig med. De har stor erfaring indenfor området, og vælger du at få hjælp af dem, kan du være stensikker på, at I sammen kan arrangere en fest, som dine medarbejdere sent vil glemme.

Most Popular Topics

Editor Picks