Et væld af oplevelser på Interrail i Europa 0 1323

En rejse med interrail er en nem og billig måde at se og opleve en masse destinationer på. Rejseformen er især populær blandt unge, men andre kan bestemt også benytte sig af rejseformen.

Hvad er interrail?

Interrail er at rejse med tog. Det fungerer således, at du køber en billet, der gælder i et bestemt antal dage (mange vælger en måned). Med den ene billet kan du køre frit i ét bestemt land eller hele Europa.

For en måned koster det ca. 3.800 kr., hvis du er mellem 12 og 27 år. Hvis budgettet er stramt, kan man vælge at rejse f.eks. i Østeuropa, hvor priserne på forplejning og overnatning er lave. En anden mulighed er at tage et mindre lån, f.eks. til billetten. For mere information klik her.

Hvorfor skal jeg vælge interrail?

Interrail er en fantastisk måde at få rigtig mange oplevelser på. Når du har set, og oplevet hvad du vil på din første destination, hopper du på toget til den næste.

Et godt tip er dog at give sig god tid til de forskellige destinationer. Skynder man sig alt for meget, ender man blot med at bruge det meste af sin rejse i toget og får dermed ikke set særlig meget.

Sæt også tid af til at se mere end blot de sædvanelige seværdigheder. Det er altid spændende at fare vild i byens små kvarterer eller sætte sig på en bar med de lokale. Det giver en mere intens og dybdegående oplevelse af kulturen og byen.

De fleste der rejser på interrail bor på hostels. Her er der rig mulighed for at møde mange andre unge mennesker. Sandsynligvis vil du møde mange af dem på flere af dine destinationer og måske finder du nogle, der skal samme vej som dig og dine venner? Det kan hurtigt blive til gode rejsevenskaber.

Udover at være billig, oplevelsesrig og social, kan interrail også være en spontan ferie. Der er ikke noget der er planlagt på forhånd. Dvs. at du kan blive længere tid på en destination, hvis den er virkelig fed eller smutte hurtigt, hvis det ikke lige var det, du havde regnet med. Der er mulighed for at følge tips fra andre, om destinationer du ikke havde i tankerne, eller slå dig sammen med nye rejsekammerater der har en anden plan.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

A-kasser for begyndere – Derfor er det vigtigt at have en a-kasse 0 667

Vores samfund er rigtigt nok indrettet således, at der er et offentligt sikkerhedsnet, der griber dig, hvis du bliver arbejdsløs og ikke kan forsørge dig selv i en periode. Dette sikkerhedsnet er dog ekstremt sparsomt. Med det beløb, du kan modtage i kontanthjælp eller uddannelsesstøtte, kan du udelukkende betale for de mest basale fornødenheder. Har du hus, bil og familie, kan du derfor ende i store økonomiske problemer, med mindre du sikrer dig selv bedre. A-kasser er oprettet for at give dig et bedre sikkerhedsnet, i tilfælde af at du bliver syg eller arbejdsløs.

Forskellige A-kasser til forskellige brancher

Det er ikke alle a-kasser, du kan blive meldt ind i. Nogle a-kasser afviser ansøgere, der ikke er inden for en bestemt branche. Der findes dog også a-kasser, der er for alle, uanset branche. Se mere på akasser.ekstrabladet.dk.

A-kasse med lønsikring

Hvis du er medlem af en a-kasse, kan du modtage dagpenge under arbejdsløshed og sygedagpenge under langtidssygemelding. Kravet er typisk, at du har været medlem i et år. Dagpengesatsen er noget højere end kontanthjælp, hvorved du har nemmere ved at bibeholde din levestandard.

Ønsker du en endnu bedre sikring, kan du vælge en a-kasse med lønsikring. Disse tilbyder et endnu højere beløb, der eksempelvis kan være på 80 eller 90 % af din normale løn. Vær opmærksom på, at lønsikring ofte koster mere end almindelige a-kasse.

Studerende og a-kasse

Som studerende har du ikke behov for en a-kasse, da du ikke er dagpengeberettiget. Sørger du for at være medlem af en a-kasse i et år inden uddannelses afslutning, vil du kunne modtage dagpenge efter endt uddannelse, mens du søger arbejde. Har du ikke været medlem i et år, vil du komme ind i en karensperiode, hvor du ikke kan modtage dagpenge. Det er gratis at være medlem af en a-kasse som studerende.

Sådan kan du gøre din hverdag nemmere 0 753

En travl hverdag fyldt med skole, arbejde, institutioner og alle de andre gøremål i hverdagen, kan efterlade dig med en tid der er knap. Derfor kan man i nogle henseender godt komme til at springe over, hvor gærdet er lavest. Dette er helt normalt og en meget naturlig del af alles hverdag.

Man gemmer rengøringen til man har tiden til at svinge både kosten og spanden, man skynder sig at bikse noget mad sammen og nogle dage bestiller man maden udefra, men dette er bare ikke det helt sunde alternativ. Valget af din mad kan have påvirkning på dit overskud. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan springe over, hvor gærdet er lavest og samtidig vælge den gode og sunde løsning.

Få den gode og sunde løsning med måltidskasser

Det at skulle handle ind, slæbe hjem og kokkere kan i sig selv være ret drænende, og så var der ingen der fortalte, da man var lille, om den daglige kamp at finde på, hvad der skulle laves til aftensmad, idéerne kan hurtigt løbe op, og man får tit det samme at spise. Nogle gange kan det også være for uoverskueligt både at skulle købe ind, slæbe hjem og kokkerere, og man kan tit ende med overspringshandlinger, hvor man bestiller fra det lokale pizzaria, bevares, det skal der også være plads til, men du vil helt sikkert også synes, det ville være rart med en sundere og bedre løsning.

Her kan du med fordel se på alle de bedste måltidskasser | migogkbh, dette er nemlig en rigtig god, holdbar, sund og nem løsning. De helt klare fordele ved at vælge måltidskasser er nemlig, at du slipper for at handle og slæbe hjem. Ydermere kan du få udvidet dit kulinariske repertoire og du slipper for hele tiden at skulle finde på, hvad der skal laves til aftensmad.

Most Popular Topics

Editor Picks