Skal din virksomhed have en frokostordning? Kommentarer lukket til Skal din virksomhed have en frokostordning? 892

Når man arbejder lange dage, er det vigtigt at have en god madpakke. På den måde er man nemlig sikker på, at man kan holde sig kørende gennem hele dagen. En god mulighed for dette i en virksomhed, er at lave en frokostordning. På den måde er man sikker på, at alle har mad de kan spise hver dag på arbejdspladsen, og dermed ikke går kolde i løbet af dagen. Firma frokostordninger i hele Danmark er blevet en ting mange gør, netop fordi, at det giver gode resultater. Man kan bestille frokostordninger hos forskellige catering firmaer, og få dem leveret hos sin virksomhed.

Alle er sikret mad

En af fordele ved at have en frokostordning er, at alle er sikret at få et godt og nærende måltid, mens de er på arbejde. Man kan nemt komme til at glemme sin madpakke derhjemme – derfor er det super nemt, hvis man ikke behøver at tage en med overhovedet, fordi der er sørget for mad, der hvor man arbejder. Hvis man i løbet af sin dag ikke får et godt måltid, kan man nemt blive sløv, og ikke være i stand til at gøre sit arbejde til sit fuldeste. Med en frokostordning er du sikker på, at alle medarbejdere har muligheden for et godt måltid, som kan holde dem kørende og på dupperne hele dagen.

Styrker fællesskabet

Hvis man har en kantine på sin arbejdsplads sammen med en frokostordning, kan dette være med til at styrke fælleskabet i virksomheden. Her kan folk nemlig sidde sammen mens de spiser deres mad. De kan snakke om eventuelle komplikationer i dagens opgaver, eller helt simpelt bare snakke om, hvordan det går. Dette vil give et stærkere bånd mellem alle medarbejderne, og gøre, at fælleskabet vil blive styrket. På den måde kan en frokostordning i din virksomhed have positiv indvirkning.

Previous ArticleNext Article

A-kasser for begyndere – Derfor er det vigtigt at have en a-kasse 0 667

Vores samfund er rigtigt nok indrettet således, at der er et offentligt sikkerhedsnet, der griber dig, hvis du bliver arbejdsløs og ikke kan forsørge dig selv i en periode. Dette sikkerhedsnet er dog ekstremt sparsomt. Med det beløb, du kan modtage i kontanthjælp eller uddannelsesstøtte, kan du udelukkende betale for de mest basale fornødenheder. Har du hus, bil og familie, kan du derfor ende i store økonomiske problemer, med mindre du sikrer dig selv bedre. A-kasser er oprettet for at give dig et bedre sikkerhedsnet, i tilfælde af at du bliver syg eller arbejdsløs.

Forskellige A-kasser til forskellige brancher

Det er ikke alle a-kasser, du kan blive meldt ind i. Nogle a-kasser afviser ansøgere, der ikke er inden for en bestemt branche. Der findes dog også a-kasser, der er for alle, uanset branche. Se mere på akasser.ekstrabladet.dk.

A-kasse med lønsikring

Hvis du er medlem af en a-kasse, kan du modtage dagpenge under arbejdsløshed og sygedagpenge under langtidssygemelding. Kravet er typisk, at du har været medlem i et år. Dagpengesatsen er noget højere end kontanthjælp, hvorved du har nemmere ved at bibeholde din levestandard.

Ønsker du en endnu bedre sikring, kan du vælge en a-kasse med lønsikring. Disse tilbyder et endnu højere beløb, der eksempelvis kan være på 80 eller 90 % af din normale løn. Vær opmærksom på, at lønsikring ofte koster mere end almindelige a-kasse.

Studerende og a-kasse

Som studerende har du ikke behov for en a-kasse, da du ikke er dagpengeberettiget. Sørger du for at være medlem af en a-kasse i et år inden uddannelses afslutning, vil du kunne modtage dagpenge efter endt uddannelse, mens du søger arbejde. Har du ikke været medlem i et år, vil du komme ind i en karensperiode, hvor du ikke kan modtage dagpenge. Det er gratis at være medlem af en a-kasse som studerende.

Sådan kan du gøre din hverdag nemmere 0 753

En travl hverdag fyldt med skole, arbejde, institutioner og alle de andre gøremål i hverdagen, kan efterlade dig med en tid der er knap. Derfor kan man i nogle henseender godt komme til at springe over, hvor gærdet er lavest. Dette er helt normalt og en meget naturlig del af alles hverdag.

Man gemmer rengøringen til man har tiden til at svinge både kosten og spanden, man skynder sig at bikse noget mad sammen og nogle dage bestiller man maden udefra, men dette er bare ikke det helt sunde alternativ. Valget af din mad kan have påvirkning på dit overskud. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan springe over, hvor gærdet er lavest og samtidig vælge den gode og sunde løsning.

Få den gode og sunde løsning med måltidskasser

Det at skulle handle ind, slæbe hjem og kokkere kan i sig selv være ret drænende, og så var der ingen der fortalte, da man var lille, om den daglige kamp at finde på, hvad der skulle laves til aftensmad, idéerne kan hurtigt løbe op, og man får tit det samme at spise. Nogle gange kan det også være for uoverskueligt både at skulle købe ind, slæbe hjem og kokkerere, og man kan tit ende med overspringshandlinger, hvor man bestiller fra det lokale pizzaria, bevares, det skal der også være plads til, men du vil helt sikkert også synes, det ville være rart med en sundere og bedre løsning.

Her kan du med fordel se på alle de bedste måltidskasser | migogkbh, dette er nemlig en rigtig god, holdbar, sund og nem løsning. De helt klare fordele ved at vælge måltidskasser er nemlig, at du slipper for at handle og slæbe hjem. Ydermere kan du få udvidet dit kulinariske repertoire og du slipper for hele tiden at skulle finde på, hvad der skal laves til aftensmad.

Most Popular Topics

Editor Picks