Danskerne er blevet glade for smartwatches 0 1346

Smartwatches er ikke noget nyt fænomen. De har været på markedet i mange år. I løbet af de seneste par år er de dog blevet mere sofistikerede, hvilket har medført, at danskerne er blevet rigtig glade for dem. Nogle bruger dem som en erstatning til et pulsur, mens andre faktisk bruger dem som deres primære ur, og derfor også bærer dem til hverdag.

Der er mange årsager til, at populariteten af de moderne og teknologiske ure er steget markant over de seneste par år. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at det er muligt at koble uret sammen med din smartphone, så du kan tage imod opkalde, læse SMS’er og deslige direkte på dit smartwatch. Det er der mange, der bruger meget til dagligt.

Hvis du også ønsker at investere i et smartwatch, fordi det kan kobles sammen med din smartphone, så skal det dog gøres klart, at det kræver, at der er tale om ur og smartphone fra samme producent. Har du f.eks. en iPhone, så skal du også investere i et Apple Watch, mens det samme gør sig gældende, hvis du f.eks. har en Samsung Galaxy-telefon.

 

Flere muligheder for at tilpasse urene

Det handler dog lige så meget om, at du i dag har et væld af muligheder for at tilpasse dit ur, så det passer perfekt til din stil. Det kan du både gøre, når du køber, hvor du typisk selv kan bestemme størrelse, farve og rem, men det er også noget, du har mulighed for efterfælgende, da der findes mange typer af smart watch tilbehør, der kan købes løst.

Hvis det er dét, der har holdt dig tilbage før i tiden, fordi du ikke har kunne finde et smartwatch, der er faldet i din smag, så bør det ikke længere være et problem. Eksempelvis har Apple lavet et samarbejde med Hermès, der om noget beviser, at disse ure er på vej til at tage over for andre modeure, og at valgmulighederne også er mange.

 

Priserne er typisk fornuftige

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det også er prisen på de givne ure, der har været med til at gøre, at de har taget en stor del af markedet for modeure. Hvis du skal købe et modeur fra et respektabelt brand, så er det sjældent, at du kan få lov til at slippe med at betale mindre end 5.000 kr. for et sådant ur – sådan er det dog ikke med smartwatches.

Du kan f.eks. købe et Apple Watch Series 4 for blot 3.299 kr., hvilket også viser, at der er tale om et niveau, hvor stort set alle kan være med, og derfor er der også mange, der har valgt at købe et sådant ur i stedet for at købe et modeur. Overvejer du selv at investere i et smartwatch, så skal du ikke frygte for, om du kan finde en passende model for dig.

I og med, at udvalget i dag er meget stort, kan det dog være svært at finde det helt rette smartwatch for dit vedkommende – derfor er det en god idé, at du væbner dig med lidt tålmodighed

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

A-kasser for begyndere – Derfor er det vigtigt at have en a-kasse 0 668

Vores samfund er rigtigt nok indrettet således, at der er et offentligt sikkerhedsnet, der griber dig, hvis du bliver arbejdsløs og ikke kan forsørge dig selv i en periode. Dette sikkerhedsnet er dog ekstremt sparsomt. Med det beløb, du kan modtage i kontanthjælp eller uddannelsesstøtte, kan du udelukkende betale for de mest basale fornødenheder. Har du hus, bil og familie, kan du derfor ende i store økonomiske problemer, med mindre du sikrer dig selv bedre. A-kasser er oprettet for at give dig et bedre sikkerhedsnet, i tilfælde af at du bliver syg eller arbejdsløs.

Forskellige A-kasser til forskellige brancher

Det er ikke alle a-kasser, du kan blive meldt ind i. Nogle a-kasser afviser ansøgere, der ikke er inden for en bestemt branche. Der findes dog også a-kasser, der er for alle, uanset branche. Se mere på akasser.ekstrabladet.dk.

A-kasse med lønsikring

Hvis du er medlem af en a-kasse, kan du modtage dagpenge under arbejdsløshed og sygedagpenge under langtidssygemelding. Kravet er typisk, at du har været medlem i et år. Dagpengesatsen er noget højere end kontanthjælp, hvorved du har nemmere ved at bibeholde din levestandard.

Ønsker du en endnu bedre sikring, kan du vælge en a-kasse med lønsikring. Disse tilbyder et endnu højere beløb, der eksempelvis kan være på 80 eller 90 % af din normale løn. Vær opmærksom på, at lønsikring ofte koster mere end almindelige a-kasse.

Studerende og a-kasse

Som studerende har du ikke behov for en a-kasse, da du ikke er dagpengeberettiget. Sørger du for at være medlem af en a-kasse i et år inden uddannelses afslutning, vil du kunne modtage dagpenge efter endt uddannelse, mens du søger arbejde. Har du ikke været medlem i et år, vil du komme ind i en karensperiode, hvor du ikke kan modtage dagpenge. Det er gratis at være medlem af en a-kasse som studerende.

Sådan kan du gøre din hverdag nemmere 0 753

En travl hverdag fyldt med skole, arbejde, institutioner og alle de andre gøremål i hverdagen, kan efterlade dig med en tid der er knap. Derfor kan man i nogle henseender godt komme til at springe over, hvor gærdet er lavest. Dette er helt normalt og en meget naturlig del af alles hverdag.

Man gemmer rengøringen til man har tiden til at svinge både kosten og spanden, man skynder sig at bikse noget mad sammen og nogle dage bestiller man maden udefra, men dette er bare ikke det helt sunde alternativ. Valget af din mad kan have påvirkning på dit overskud. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan springe over, hvor gærdet er lavest og samtidig vælge den gode og sunde løsning.

Få den gode og sunde løsning med måltidskasser

Det at skulle handle ind, slæbe hjem og kokkere kan i sig selv være ret drænende, og så var der ingen der fortalte, da man var lille, om den daglige kamp at finde på, hvad der skulle laves til aftensmad, idéerne kan hurtigt løbe op, og man får tit det samme at spise. Nogle gange kan det også være for uoverskueligt både at skulle købe ind, slæbe hjem og kokkerere, og man kan tit ende med overspringshandlinger, hvor man bestiller fra det lokale pizzaria, bevares, det skal der også være plads til, men du vil helt sikkert også synes, det ville være rart med en sundere og bedre løsning.

Her kan du med fordel se på alle de bedste måltidskasser | migogkbh, dette er nemlig en rigtig god, holdbar, sund og nem løsning. De helt klare fordele ved at vælge måltidskasser er nemlig, at du slipper for at handle og slæbe hjem. Ydermere kan du få udvidet dit kulinariske repertoire og du slipper for hele tiden at skulle finde på, hvad der skal laves til aftensmad.

Most Popular Topics

Editor Picks