Sådan skaber du en rolig atmosfære i soveværelset Kommentarer lukket til Sådan skaber du en rolig atmosfære i soveværelset 206

Ligner halvdelen af dit soveværelse et pulterrum? Soveværelset er et af boligens vigtigste rum, idet det er her, at du skal helt ned i gear og samle ny energi til næste dag. Derfor skal soveværelset emme af en behagelig og rolig stemning. For at skabe denne atmosfære er det nødvendigt at rydde op i rummet og skabe nye og gode opbevaringsmuligheder. I det følgende kan du få ny inspiration til indretningen af soveværelset, så du hurtigere kan falde i søvn og måske få lyst til at opholde dig i rummet på andre tidspunkter af dagen.

Få møbler og praktiske, men flotte løsninger

Hvis du gerne vil have et roligt soveværelse fyldt med behagelige elementer, gælder det for det første om at tage et kig på dine nuværende møbler. Hvis rummet indeholder mere end en håndfuld møbler, er der god grund til at reducere antallet. For mange og for store møbler vil synes kaotisk, og du vil eventuelt komme til at støde ind i møblerne tidligt om morgenen, hvis det ikke allerede er sket i forvejen. Sørg for at købe en behagelig seng, et garderobeskab og en god stol. Garderobeskabet skal helst være praktisk med gode, store rum, så du har mulighed for at gemme ting væk, der på nuværende tidspunkt holder til i et af soveværelsets hjørner. Der findes et hav af skønne muligheder, når det handler om flotte garderobeskabe med masser af opbevaringsplads. Ved du, at du alligevel ikke vil kunne få plads til alle dine sager i det nye skab, kan du anskaffe dig en fin kommode, så samtlige ting kan fjernes fra gulvet, så du får et pænt og ryddeligt rum.

Plakater, planter og lamper

Når møblerne er kommet på plads i soveværelset, kan du begynde med den lidt sjovere del, nemlig nye og inspirerende nipsting. Plakater er stadig på mode, og i den forbindelse kan du vælge netop de farver og motiver, som du synes er flotte. Plakater med citater er et populært valg, og disse kan med fordel hænges ved siden af andre smukke plakater eller billeder. Hvis du ønsker at skabe en rolig stemning i rummet, er planter i forskellige størrelser værd at anskaffe sig. Find eksempelvis en flot Monstera-plante til et hjørne, der mangler pynt, og placer et par søde, mindre planter i vindueskarmen. Planterne kan stilles i krukker, der har dine yndlingsfarver, så du på den måde skaber et personligt præg i indretningen.

Endelig skal soveværelset selvfølgelig rumme en eller to gode lyskilder. Dermed undgår du at famle rundt i mørket sent om aftenen eller om vinteren i de tidlige morgentimer, og du vil kunne skabe en ekstra hyggelig stemning takket være en fin gulvlampe eller en sød væglampe ved sengen. Se for eksempel på lamper fra det populære og anerkendte mærke Louis Poulsen, som har fokus på funktionalitet og simplicitet – perfekt til et hyggeligt soveværelse med en behagelig stemning.

Previous ArticleNext Article

Tre gode sommerinvesteringer til dig og din bolig Kommentarer lukket til Tre gode sommerinvesteringer til dig og din bolig 150

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

 

Sommeren er så småt på vej til Danmark, så hvorfor ikke bruge lidt ekstra penge på noget godt til boligen? Når det gælder gode investeringer, så kan det være svært at blive helt klog på, hvilke investeringer du får mest mulig glæde af. Vi har samlet tre gode bud på gode sommerinvesteringer, som vil glæde hele familien i løbet af sommeren, og nogle af dem også resten af året. Så skal du bare beslutte dig for, om du vil have alle tre ting, eller om du vil nøjes med en enkelt eller to.

 

Pas på solen

I sommerhalvåret står solen højt på himlen, og selvom vi længes efter det varme sommervejr og solens stråler, så kan det være rart at have mulighed for at trække ind i skyggen. Men den klassiske parasol har sine udfordringer, når det kommer til afskærmning og holdbarhed i blæsevejr. Har du en stor og solrig terrasse, så bør du i stedet for overveje at investere i en markise. Markiser er fastmonterede på din bolig, så de kan holde til en række forskellige vejrtyper uden at vælte eller falde ned. Du kan med garanti finde en markise på markedet, som er lige efter din smag, og du kan se mere her, hvis du vil kigge nærmere på Botex’ store udvalg af kvalitetsmarkiser.

 

Nyt til boligen

En anden investering, som aldrig slår fejl, er noget nyt til boligen. Din bolig rummer nogle møbler, der er helt centrale for din bolig, og det gælder blandt andet din sofa, der bliver brugt af dig selv, men også venner og familie. En god sommerinvestering er selvfølgelig en ny og lækker sofa til din bolig, hvor du kan slænge dig efter en lang dag i solen. Vi bruger mange timer i sofaen, og derfor bør du også forkæle dig selv med en god en af slagsen. Trademax har et stort udvalg af sofaer i forskellige størrelser og modeller. Klik her, hvis du vil se lidt mere om, hvad de kan tilbyde dig.

 

En lille ferie

Nu kommer vi til en helt anden type investering, som ikke er noget materielt, men en oplevelse, der kan give dig nogle uforglemmelige minder. Svigter den danske sommer, eller vil du bare gerne være på den sikre side, så kan du med fordel bestille en ferie ned til sydens sol. Du behøver ikke at rejse uden for Europa, når det kommer til sommerferien, da du finder mange gode destinationer med høje temperaturer, gode badestrande og nogle charmerende storbyer. Du kan med fordel vælge selv at køre på ferien, så du slipper for at være afhængig af flybilletter, hvis du hellere vil blive hjemme i Danmark. Bestil et hotel eller en plads på en campingplads, hvor du har mulighed for at afbestille, så du er på den sikre side.

Det bør du være opmærksom på, når du skal sælge dit hus Kommentarer lukket til Det bør du være opmærksom på, når du skal sælge dit hus 167

Der er forskellige ting, du bør være særligt opmærksom på, såfremt du skal sælge dit hus. Der er desværre mange, der kommer til at springe over, hvor gærdet er lavest, og vælge den billigste løsning. Dette er dog sjældent en god idé. Det er rigtigt nok en ret besværlig og krævende proces at skulle sælge et hus, men det vil det altid være, uanset hvor meget du forsøger at undgå det. Her i artiklen kan du læse meget mere om, hvad du bør være særligt opmærksom på, hvis du skal sælge dit hus. 

Derfor bør du ikke bruge mange penge på renovering

Det er først og fremmest værd at nævne, at det ikke altid er en god idé at bruge masser af penge på at renovere badeværelse eller køkken. Det er nemlig en stor risiko at løbe af to årsager. Først og fremmest kan du risikere, at køberen alligevel har tænkt sig at ændre resultat, og derudover er det utroligt dyrt, når man går ind og forsøger at optimere salgsprisen på en sådan måde. Herudover er der mange, der overvejer at stå for hele salgsprocessen selv i stedet for at anvende en ejendomsmægler. Det er svært at vurdere, hvor meget man reelt set sparer ved dette, men uanset hvad man bør altid hyre en advokat.

Ejerskifteforsikringen skal aldrig vælges fra

Du bør ydermere være særligt opmærksom på, at det aldrig er en god idé at vælge ejerskifteforsikringen fra. Hvis du gør det, kan du nemlig risikere at ende ud i et utroligt dyrt efterspil. Der er mange, der er af den overbevisning, at forsikring, elrapport og tilstandsrapport er noget, man gør for køberens skyld, men det er faktisk for sælgerens skyld, at dette er særligt relevant. Endelig er det altid en rigtig god idé, at man sørger for at indhente tilbud fra flere mæglere i stedet for blot én. På den måde får man nemlig mulighed for at sammenligne deres priser med hinanden, og du vil som regel kunne forhandle salæret ned. I den forbindelse skal du huske altid at få de enkelte tilbud på skrift, så du altid har dit på det rene.

Få hjælp til ejendomsservice og alt det praktiske

Synes du stadig, at det virker fuldstændig uoverskueligt, findes der heldigvis forskellige virksomheder, der har masser af erfaring, når det kommer til salg af boliger. Disse har ofte advokater tilknyttet, og de vil blandt andet kunne være behjælpelige med udarbejdelsen af en formidlingsaftale. Derudover tilbyder de salgsrådgivning og en vurdering. Har du brug for ejendomsservice og hjælp til alt det praktiske vedrørende salg af hus, kan du se mere her.

Most Popular Topics

Editor Picks