Sådan skaber du en rolig atmosfære i soveværelset Kommentarer lukket til Sådan skaber du en rolig atmosfære i soveværelset 332

Ligner halvdelen af dit soveværelse et pulterrum? Soveværelset er et af boligens vigtigste rum, idet det er her, at du skal helt ned i gear og samle ny energi til næste dag. Derfor skal soveværelset emme af en behagelig og rolig stemning. For at skabe denne atmosfære er det nødvendigt at rydde op i rummet og skabe nye og gode opbevaringsmuligheder. I det følgende kan du få ny inspiration til indretningen af soveværelset, så du hurtigere kan falde i søvn og måske få lyst til at opholde dig i rummet på andre tidspunkter af dagen.

Få møbler og praktiske, men flotte løsninger

Hvis du gerne vil have et roligt soveværelse fyldt med behagelige elementer, gælder det for det første om at tage et kig på dine nuværende møbler. Hvis rummet indeholder mere end en håndfuld møbler, er der god grund til at reducere antallet. For mange og for store møbler vil synes kaotisk, og du vil eventuelt komme til at støde ind i møblerne tidligt om morgenen, hvis det ikke allerede er sket i forvejen. Sørg for at købe en behagelig seng, et garderobeskab og en god stol. Garderobeskabet skal helst være praktisk med gode, store rum, så du har mulighed for at gemme ting væk, der på nuværende tidspunkt holder til i et af soveværelsets hjørner. Der findes et hav af skønne muligheder, når det handler om flotte garderobeskabe med masser af opbevaringsplads. Ved du, at du alligevel ikke vil kunne få plads til alle dine sager i det nye skab, kan du anskaffe dig en fin kommode, så samtlige ting kan fjernes fra gulvet, så du får et pænt og ryddeligt rum.

Plakater, planter og lamper

Når møblerne er kommet på plads i soveværelset, kan du begynde med den lidt sjovere del, nemlig nye og inspirerende nipsting. Plakater er stadig på mode, og i den forbindelse kan du vælge netop de farver og motiver, som du synes er flotte. Plakater med citater er et populært valg, og disse kan med fordel hænges ved siden af andre smukke plakater eller billeder. Hvis du ønsker at skabe en rolig stemning i rummet, er planter i forskellige størrelser værd at anskaffe sig. Find eksempelvis en flot Monstera-plante til et hjørne, der mangler pynt, og placer et par søde, mindre planter i vindueskarmen. Planterne kan stilles i krukker, der har dine yndlingsfarver, så du på den måde skaber et personligt præg i indretningen.

Endelig skal soveværelset selvfølgelig rumme en eller to gode lyskilder. Dermed undgår du at famle rundt i mørket sent om aftenen eller om vinteren i de tidlige morgentimer, og du vil kunne skabe en ekstra hyggelig stemning takket være en fin gulvlampe eller en sød væglampe ved sengen. Se for eksempel på lamper fra det populære og anerkendte mærke Louis Poulsen, som har fokus på funktionalitet og simplicitet – perfekt til et hyggeligt soveværelse med en behagelig stemning.

Previous ArticleNext Article

Sådan laver du det perfekte filmrum i hjemmet Kommentarer lukket til Sådan laver du det perfekte filmrum i hjemmet 208

Går du med en drøm om at kaste dig ud i en hobby, der har med film at gøre? Så ved du sikkert allerede nu alt om, hvor meget det kræver. For ikke nok med at du skal have dig noget godt udstyr, der kan sørge, for at du giver dig selv de bedste forudsætninger for gode funktioner, så er det mindst lige så vigtigt at dine omgivelser også spiller. Gør de det, får du nemlig den absolut bedste kvalitet, og det er noget, der kan give dig bedre resultater og meget mere glæde. Men hvordan laver man så de perfekte omgivelser i form af for eksempel et filmrum? Det kan du læse om lige her nedenunder.

Sørg for en projektor der passer ind i din indretning

For det første skal du have en god projektor. En sådan kan du finde online, og her er det især vigtigt at være opmærksom på ydeevne og den opløsning, som filmene vises i. Derudover er det også essentielt at finde frem til et produkt, der ikke synes bastant, idet det vil komme til at sidde meget centralt i et rum i dit hjem. Det gør således ikke noget at finde frem til et neutralt produkt, som består i en sart nuance som for eksempel hvid eller sort.

Du kan finde billige projektorer online

Derudover kan det også være, at du gerne vil sørge for, at du ikke sprænger budgettet, hvorfor du måske er på udkig efter nogle billige projektorer. Og sådan findes der heldigvis også online. Det betyder, at du ganske let og for få penge kan sørge for, at du giver dig selv de bedste filmoplevelser, når du gerne vil starte på de helt store film, slappe af, hygge dig eller spare de mange penge, som der ofte kan bruges på diverse lokale biografoplevelser.

Tre gode sommerinvesteringer til dig og din bolig Kommentarer lukket til Tre gode sommerinvesteringer til dig og din bolig 240

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

 

Sommeren er så småt på vej til Danmark, så hvorfor ikke bruge lidt ekstra penge på noget godt til boligen? Når det gælder gode investeringer, så kan det være svært at blive helt klog på, hvilke investeringer du får mest mulig glæde af. Vi har samlet tre gode bud på gode sommerinvesteringer, som vil glæde hele familien i løbet af sommeren, og nogle af dem også resten af året. Så skal du bare beslutte dig for, om du vil have alle tre ting, eller om du vil nøjes med en enkelt eller to.

 

Pas på solen

I sommerhalvåret står solen højt på himlen, og selvom vi længes efter det varme sommervejr og solens stråler, så kan det være rart at have mulighed for at trække ind i skyggen. Men den klassiske parasol har sine udfordringer, når det kommer til afskærmning og holdbarhed i blæsevejr. Har du en stor og solrig terrasse, så bør du i stedet for overveje at investere i en markise. Markiser er fastmonterede på din bolig, så de kan holde til en række forskellige vejrtyper uden at vælte eller falde ned. Du kan med garanti finde en markise på markedet, som er lige efter din smag, og du kan se mere her, hvis du vil kigge nærmere på Botex’ store udvalg af kvalitetsmarkiser.

 

Nyt til boligen

En anden investering, som aldrig slår fejl, er noget nyt til boligen. Din bolig rummer nogle møbler, der er helt centrale for din bolig, og det gælder blandt andet din sofa, der bliver brugt af dig selv, men også venner og familie. En god sommerinvestering er selvfølgelig en ny og lækker sofa til din bolig, hvor du kan slænge dig efter en lang dag i solen. Vi bruger mange timer i sofaen, og derfor bør du også forkæle dig selv med en god en af slagsen. Trademax har et stort udvalg af sofaer i forskellige størrelser og modeller. Klik her, hvis du vil se lidt mere om, hvad de kan tilbyde dig.

 

En lille ferie

Nu kommer vi til en helt anden type investering, som ikke er noget materielt, men en oplevelse, der kan give dig nogle uforglemmelige minder. Svigter den danske sommer, eller vil du bare gerne være på den sikre side, så kan du med fordel bestille en ferie ned til sydens sol. Du behøver ikke at rejse uden for Europa, når det kommer til sommerferien, da du finder mange gode destinationer med høje temperaturer, gode badestrande og nogle charmerende storbyer. Du kan med fordel vælge selv at køre på ferien, så du slipper for at være afhængig af flybilletter, hvis du hellere vil blive hjemme i Danmark. Bestil et hotel eller en plads på en campingplads, hvor du har mulighed for at afbestille, så du er på den sikre side.

Most Popular Topics

Editor Picks