Inspiration til indretning af badeværelset Kommentarer lukket til Inspiration til indretning af badeværelset 654

Som med alle andre rum og hvad angår alt boligindretning, er der uendelige muligheder for indretning af et badeværelse – det handler egentlig bare om at bruge fantasien, lade sig inspirere af blogs, forhandlere og omgangskreds, og så om at være kreativ og indføre de elementer i badeværelset, man har lyst til. Her kommer nogle tips og tricks til, hvordan du kan indrette dit badeværelse.

 

Gør rummet personligt

Et badeværelse kan let komme til at blive et meget neutralt rum, som ingen personlighed har. Det er en skam, for det er trods alt dit badeværelse. Indret gerne badeværelset med personlige genstande, så du føler dig tilpas i rummet, og så det passer til resten af din bolig. Du kan eventuelt stille et antikt smykkeskrin, som du har arvet af din bedstemor, på en åben hylde, eller hænge et billeder, der har personlig betydning, på væggen. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, men hav in mente, at det let kan fremstå sterilt, hvis badeværelset er alt for neutralt og upersonligt.

 

Skab en fredfyldt oase

Badeværelset er et af de første rum, du befinder dig i om morgenen. Det er her, du gør dig klar til dagen, og her du får dagens første energi gennem et bad. Ved at give badeværelset en oase-agtig atmosfære, kan du skabe et fredfyldt rum, hvor du kan bruge tid på dig selv om få samlet dig inden dagens strabadser påbegynder. En af de bedste måder at gøre dette på, er ved at indrette med grønne planter. Udover at pynte og skabe en stemning af regnskov og tropisk klima, er planterne med til at rense luften i rummet, og skaber dermed et bedre indeklima. Mange tropiske planter er vilde med det fugtige miljø, der ofte er på et badeværelse, og vil derfor trives glimrende. Prøv for eksempel med en hængeplante, der kan pynte ned af skabslåger eller vægge, eller stil et par større planter på gulvet, hvis rummet er stort og virker lidt tomt. En anden måde at gøre badeværelset til en oase er ved at lægge bløde måtter på gulvet og investere i lækre kvalitetshåndklæder. En vamset badekåbe kan også gøre morgenen en tand bedre, så du kan samle dig om at få energi til dagen.

 

Vær ikke bange for at bruge farver

Som tidligere nævnt kan et badeværelse let blive meget neutralt og afdæmpet, og sommetider kan det være nok at indføre grønne planter og personlige elementer. Men har du mod på det, og er dit badeværelse ikke alt for småt, kan du sagtens bruge farver for at gøre rummet mere livligt. Du kan eventuelt male den ene væg i en bestemt farve, eller vælge klinker til badet i en farve, der giver liv til rummet. Vælg gerne lidt afdæmpede farver, så det passer til den tropiske stemning, du har skabt med planterne. Er du ikke helt så modig, kan du tilføje farverige elementer, og lade grundelementerne være neutrale – eksempelvis bademåtter, badeforhånd, håndklæder, sæbedispensere osv. i et bestemt farvetema. Bliv inspireret og find nyt bad fra AUBO.

 

Previous ArticleNext Article

Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme 300

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste af os har en rigtig travl hverdag, og derfor er det enormt vigtigt at få den til at hænge sammen på den bedste og mest effektive måde. For rigtig mange handler det om at have nogle gode rutiner og være god til at planlægge. På den måde kan du nemlig undgå at skulle træffe for mange beslutninger i løbet af dagen, hvilket er bevist at være med til at dræne dig mentalt.

Så jo nemmere du har det, er ofte et resultat af, hvor gode rutiner, du har. Men det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at gøre mange af dine daglige pligter så nemme som muligt, så du på den måde får mere tid og overskud til at fokusere på sjovere ting end pligter.

 

Slå to fluer med et smæk

 

Det er altid en god idé at kunne få klaret flere ting på samme og en gang. Når du kan det, sparer du en hel masse tid, fordi kan slå to fluer med et smæk.

 

Der er mange ting, du kan gøre på samme tid. Det kan eksempelvis være noget så simpelt som at lave din morgenkaffe, mens du laver morgenmad. Det kræver ofte, at du har en god og automatisk kaffemaskine, så du ikke skal gøre så meget, mens kaffen brygger, men blot kan fokusere på at tilberede din morgenmad.

 

Samtidig kan det være noget så simpelt som at lægge makeup, mens du spiser din morgenmad. Det lyder måske stressende, men når du sørger for at have tid nok, kan du også lade morgenmaden glide ned uden problemer og dermed fordøje den bedre, mens du kan lægge din makeup i små etaper. Vi kan anbefale dig at få et godt makeup spejl, så bliver det ingen sag at sidde og hygge med makeuppen om morgenen.

 

Invester i maskiner, der gør hverdagen nemmere for dig

Derudover er det en rigtig god idé at investere i forskellige maskiner til hjemmet, der gør din hverdag meget nemmere og fjerner nogle af de ellers kedelige pligter, du har i hjemmet. Måske kan du endda investere i at få en god robotstøvsuger, der kan klare støvsugningen, mens du er på arbejde.

 

Flere får sig også en måltidskasse, så de slipper for at skulle handle hver dag og planlægge aftensmaden til hele ugen, eller træffe den beslutning hver eneste dag. Det slipper du for med en måltidskasse, der bliver leveret direkte hjem til dig.

 

Derudover skal vi ikke glemme, hvor kedeligt og surt det er at stå og vaske op efter aftensmaden. Det er en af de kedeligste pligter, og på dette tidspunkt af dagen har de fleste af os bare lyst til at slappe af ovenpå en lang dag.

 

Derfor er det nok den bedste investering, du kan gøre i dit hjem, at anskaffe dig en god opvaskemaskine. Du kan tjekke denne grundige test af opvaskemaskine ud, der viser dig de bedste vaskemaskiner, der kan gøre dit liv nemmere.

Drømmer du om en ny bolig? – Har du styr på dine muligheder og din økonomi? Kommentarer lukket til Drømmer du om en ny bolig? – Har du styr på dine muligheder og din økonomi? 1077

Det er manges drøm, at man på et tidspunkt i livet skal flytte ud af lejligheden og flytte i hus. der er dog rigtig mange ting man skal holde øje med og tage stilling til, når man vælger at flytte i hus, frem for lejlighed. Det er to meget forskellige hustyper, med mange forskellige regler og forhold. Start med at sæt dig ind i boligmarkedet før du drømmer om husets udformning og tæller dine penge på kontoen.

Boligmarkedet nu og i den nære fremtid

landets boligejere kan se frem til, at deres mursten bliver mere værd i de kommende år. Der er udg´sigt til, at priserne på ejerboliger over en bred kam har pil op i regeringens nye økonomiske prognose. Den spår, at priserne vil stige med 2,7 pct. I 2019, 3,2 pct. I 2020 og tre hele pct. I 2021. Hvis man købte et hus i 2018, vil det ifølge en prognose have en værdi på 2,075 mio. Kr. I 2021. Det svarer til en værdistigning på 175.000 kr. Der er dog tale om en nedjustering af forventningerne. Tidligere spåede regeringen en vækst i boligproserne på3,1 pct. I år og 3,4 pct. I 2020.

Det betyder kort sagt, at der er fart på boligmarkedet. Privatøkonomien påpeger, at boligsalget har udsigt til det højeste niveau i 14 år, og at det også vil lægge et opadgående pres på priserne. Det er dog ikke alle dele af boligmarkedet, som får lige meget ud af det. De dyre områder og lejlighederne i de store byer forventes ikke og have lige så stor fremgang.

Hvad er netop din boligdrøm?

Det er derfor ikke den bedste situation, hvis man står som køber, med mindre man ejer en bolig af høj værdi i forvejen, man skal sende i samme situation. Når man går og drømmer om en ny bolig og særligt hvis man ønsker at flytte i hus, har man mange overvejlser og med årene krav. Det kan være meget individuelt hvordan man ønsker sin bolig skal skrues sammen, ligesom det er forskelligt om man gerne selv vil lægge lidt renoveringenergi i den eller den skal stå klar-parat til indflytnig.

Ligemeget hvad, så står man på et tidspunkt med nogle helt tomme rum og bare overflader, som du kan gøre ved, lige præcis du ønsker. Der er heldigvis en masse bolig ideer at hente på nettet og af sine venner. For hvem har ikke en holdning til hvordan dem vi kender bor og hvad vi ville ha gjort anderledes.

Når man har festet sig igennem sine 20’ere, nærmer sig de 30 og begynder at tænke på børn, er der mange, der overvejer at flytte til noget større og måske på landet. Vi tog springet, solgte lejligheden i København og købte en kæmpe præstegård på Falster. En stor beslutning, som både har givet søvnløse nætter og en langt mere meningsfuld hverdag.

Et hus er en investering, en stor en

Når man flytter i hus for første gang, skal man være opmærksom på, at der kan være flere omkostninger, end man umiddelbart tror. Der går hurtigt 50.000 kr. – 100.000 kr. Til små reperationer og indretning, når du flytter ind. Både møbler og maling koster penge, og skal der også udbedres skader på bygningen, bliver det hurtigt dyrt. Ligemeget hvem man er og hvad ens beslutning ender med at blive, så er det sjældent nogle penge som bare ligge rpå kontoen og venter. Lån penge hos diverse lånudbydere, men vær på vagt over hvem og hvad aftalen går ud på.

Der er forskel på de unge førstegangskøbere og de ældre, der har handlet bolig før. Det er som udgangspunkt de erfarne boligkøbere, der er hurtigst til at bruge penge på de større renoveringer så snart de har købt huset. Der er også kommet en trend i at købe billigere huse, som trænger til en kærlig hånd og selv gøre en indsats med en større renovering. På den måde har man ofte selv meget større råderum over resultatet og det hus man kommer til at bo i, i den nære fremtid.

Most Popular Topics

Editor Picks