Gør det selv og spar – sy dine egne pyntepuder Kommentarer lukket til Gør det selv og spar – sy dine egne pyntepuder 303

Pyntepuderne du har i sofaen er måske ved at være slidte og affarvede. Det hele trænger til at blive piftet lidt op. Det kan dog godt være en dyr affære, hvis du skal ud at købe nye pyntepuder. Så i stedet for, så find nål og tråd frem, så der kan komme nyt liv i sofaen, uden at det behøver at koste en formue. Det er ikke kun smart, at man sparer penge, der er faktisk også en række andre fordele ved at sy sine puder selv.

Bliv nu ikke afskrækket, fordi du ikke har erfaring med at sy. At sy sine egne puder er ikke det mest komplekse syprojekt. Pudebetræk kræver blot, at du klipper to stykker stof i den ønskede størrelse og syer dem sammen. Så pyntepuder er faktisk en meget god måde at komme i gang med at sy uden det kræver det helt store, hvis ikke det tidligere er noget du har beskæftiget dig så meget med. Det eneste det kræver er stof, tråd, lynlås eller velcro og en symaskine. Hvis ikke du har sådan én, så bare rolig. Køb en symaskine her.

Vælg stofrester

Første punkt, når du gerne vil sy dine egne pyntepuder, er at vælge det stof, som du gerne vil bruge. Et godt råd er at kigge efter stof i restafdelingen. Her kan du få stof i god kvalitet, som ikke koster så meget. Det er en god måde at spare lidt ekstra. Hvis du er interesseret i at spare yderligere, kan du med fordel vælge velcro i stedet for lynlås til lukning af pudebetrækket. På den måde gør du det endnu billigere at lave nye pyntepuder til sofaen.

Andre fordele

Det er ikke kun en billigere løsning at sy sine puder selv. Du slipper for at rende rundt i en masse forskellige boligbutikker for at finde en pude, som både passer i farven og mønsteret til eksempelvis sofaen. For når du laver dine egen pyntepuder, har du jo mulighed for lave dem, lige præcis som du ønsker. Du kan jo helt selv styre størrelsen, mønsteret og materialet. Puderne kan komme til at passe præcis til dig og din sofa – fordi de er skabt til det.  Der bliver personlighed i puderne. Du kan få dem lige som du vil, det er kun din egen kreativitet, der sætter grænser.

Derudover kan det at sy sine egne puder være et godt familieprojekt. Det er en mulighed for kvalitetstid og for at skabe noget sammen. Netop fordi pudebetræk er forholdsvist enkelt at lave, kan man sagtens inddrage børn i projektet. De vil sikkert også finde det sjovt, at være med til at lave noget, som senere skal pynte i huset. Det kan også være, at de har lyst til at designe en pude til deres eget værelse. Det kræver muligvis lidt hjælp fra en voksen, når der skal syes på symaskinen. Men det er en mulighed for at slippe fantasien løs for både børn og voksne.

Previous ArticleNext Article

Er dit hus altid køligt? En elradiator kan hjælpe dig med at få varmen Kommentarer lukket til Er dit hus altid køligt? En elradiator kan hjælpe dig med at få varmen 212

Som husejer er der som regel mange ting at skulle tage stilling til. Måske er græsplanen blevet for høj, eller måske trænger stuen til en overhaling med en malerpensel og en ny klat maling. Ikke nok med at man selv skal sørge for at vedligeholde, så skal man også selv holde styr på varmekilder, så man kan være sikker på, at man også kan få varmen om vinteren, når sne og slud rammer Danmark. Har du et ældre hus, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det kan være sværere at holde varmen, og så kan det være en god idé at se på supplerende muligheder, så du ikke nødvendigvis behøver at fryse i vinterperioden.

En elradiator kan være en god tilføjelse til netop dit hjem

Hvis dit hus altid er koldt, kan det være, at isoleringen ikke er god. Dog kan det også være fordi, at din nuværende varmekilde kan have svært ved at varme hele huset på. Er du træt af at fryse om vinteren, kan det være en god idé at gøre noget ved det, så du ikke behøver at skulle sove med flere dyner og et sæt pyjamas. Eksempelvis kan du investere i en elradiator, så du kan sikre, at soveværelset er varmet godt op, så du er klar til at hoppe under dynen og få en god natsøvn. Se forskellige el-radiatorer her for at blive klogere på, om det kunne være en god løsning på dit varmeproblem.

Vælg mellem flere forskellige elradiatorer

Når du skal vælge den rette elradiator, kan det være en stor fordel, at du kender til markedet i forvejen. Derfor kan det være en god idé at bruge lidt tid på at sætte sig ind i markedet, inden man bevæger sig ud for at kigge på de forskellige modeller. Bliv klogere via ovenstående link og få varmen.

Sådan laver du det perfekte filmrum i hjemmet Kommentarer lukket til Sådan laver du det perfekte filmrum i hjemmet 237

Går du med en drøm om at kaste dig ud i en hobby, der har med film at gøre? Så ved du sikkert allerede nu alt om, hvor meget det kræver. For ikke nok med at du skal have dig noget godt udstyr, der kan sørge, for at du giver dig selv de bedste forudsætninger for gode funktioner, så er det mindst lige så vigtigt at dine omgivelser også spiller. Gør de det, får du nemlig den absolut bedste kvalitet, og det er noget, der kan give dig bedre resultater og meget mere glæde. Men hvordan laver man så de perfekte omgivelser i form af for eksempel et filmrum? Det kan du læse om lige her nedenunder.

Sørg for en projektor der passer ind i din indretning

For det første skal du have en god projektor. En sådan kan du finde online, og her er det især vigtigt at være opmærksom på ydeevne og den opløsning, som filmene vises i. Derudover er det også essentielt at finde frem til et produkt, der ikke synes bastant, idet det vil komme til at sidde meget centralt i et rum i dit hjem. Det gør således ikke noget at finde frem til et neutralt produkt, som består i en sart nuance som for eksempel hvid eller sort.

Du kan finde billige projektorer online

Derudover kan det også være, at du gerne vil sørge for, at du ikke sprænger budgettet, hvorfor du måske er på udkig efter nogle billige projektorer. Og sådan findes der heldigvis også online. Det betyder, at du ganske let og for få penge kan sørge for, at du giver dig selv de bedste filmoplevelser, når du gerne vil starte på de helt store film, slappe af, hygge dig eller spare de mange penge, som der ofte kan bruges på diverse lokale biografoplevelser.

Most Popular Topics

Editor Picks