Gør det selv og spar – sy dine egne pyntepuder 0 1227

Pyntepuderne du har i sofaen er måske ved at være slidte og affarvede. Det hele trænger til at blive piftet lidt op. Det kan dog godt være en dyr affære, hvis du skal ud at købe nye pyntepuder. Så i stedet for, så find nål og tråd frem, så der kan komme nyt liv i sofaen, uden at det behøver at koste en formue. Det er ikke kun smart, at man sparer penge, der er faktisk også en række andre fordele ved at sy sine puder selv.

Bliv nu ikke afskrækket, fordi du ikke har erfaring med at sy. At sy sine egne puder er ikke det mest komplekse syprojekt. Pudebetræk kræver blot, at du klipper to stykker stof i den ønskede størrelse og syer dem sammen. Så pyntepuder er faktisk en meget god måde at komme i gang med at sy uden det kræver det helt store, hvis ikke det tidligere er noget du har beskæftiget dig så meget med. Det eneste det kræver er stof, tråd, lynlås eller velcro og en symaskine. Hvis ikke du har sådan én, så bare rolig. Køb en symaskine her.

Vælg stofrester

Første punkt, når du gerne vil sy dine egne pyntepuder, er at vælge det stof, som du gerne vil bruge. Et godt råd er at kigge efter stof i restafdelingen. Her kan du få stof i god kvalitet, som ikke koster så meget. Det er en god måde at spare lidt ekstra. Hvis du er interesseret i at spare yderligere, kan du med fordel vælge velcro i stedet for lynlås til lukning af pudebetrækket. På den måde gør du det endnu billigere at lave nye pyntepuder til sofaen.

Andre fordele

Det er ikke kun en billigere løsning at sy sine puder selv. Du slipper for at rende rundt i en masse forskellige boligbutikker for at finde en pude, som både passer i farven og mønsteret til eksempelvis sofaen. For når du laver dine egen pyntepuder, har du jo mulighed for lave dem, lige præcis som du ønsker. Du kan jo helt selv styre størrelsen, mønsteret og materialet. Puderne kan komme til at passe præcis til dig og din sofa – fordi de er skabt til det.  Der bliver personlighed i puderne. Du kan få dem lige som du vil, det er kun din egen kreativitet, der sætter grænser.

Derudover kan det at sy sine egne puder være et godt familieprojekt. Det er en mulighed for kvalitetstid og for at skabe noget sammen. Netop fordi pudebetræk er forholdsvist enkelt at lave, kan man sagtens inddrage børn i projektet. De vil sikkert også finde det sjovt, at være med til at lave noget, som senere skal pynte i huset. Det kan også være, at de har lyst til at designe en pude til deres eget værelse. Det kræver muligvis lidt hjælp fra en voksen, når der skal syes på symaskinen. Men det er en mulighed for at slippe fantasien løs for både børn og voksne.

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan kan du gøre din boligs vinduer så flotte som muligt Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre din boligs vinduer så flotte som muligt 954

Mens øjnene er vinduerne til sjælen, er vinduerne bare vinduerne til boligen. Men idet vinduerne er en del af boligen, må de jo gerne se godt ud imens, da de er med til at give det samlede indtryk af boligen. Så hvis vinduerne ikke ser godt ud, kan det hurtigt komme til at påvirke, hvordan hele boligen ser ud. Det gælder derfor om at holde dine vinduer og dine vindueskarme i god stand, så du kan undgå, at det sker.

Få udskiftet dine ruder, hvis de ikke er i ordentlig stand

Det første skridt mod at have flotte vinduer, er at have vinduer, der er hele og i god stand. Hvis det ikke er tilfældet for dine vinduer, ønsker du nok at tage fat i en professionel. Det kan f.eks. enten være en tømrer til udskiftning af glas eller en glarmester. De kan hjælpe dig med flere ting angående dine ruder, som f.eks.:

  • Udskiftning af glas

  • Trærammer om vinduet der ikke sidder tæt

  • Forsikringsskader

Det er altså ikke kun en udskiftning af vinduet, du kan få professionel hjælp til, men der er mange ting, der kan gøres, for at dine vinduer kommer til at se bedre ud.

Maling af karmene kan gøre en stor forskel

Hvis vinduet for sig selv egentlig er i god stand, men malingen på karmen rundt om er ved at skalle af og krakelere, er det også noget, der er med til at få vinduerne til at se gamle og grimme ud. Men det er der altså heldigvis en meget nem løsning på. Her kan en tur med malerpenslen nemlig gøre en kæmpe stor forskel, faktisk kan det være det eneste, der skal til. Så har du problemer med dine vindueskarme, kan du prøve med en omgang maling, før du søger videre hjælp.

Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme 1030

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste af os har en rigtig travl hverdag, og derfor er det enormt vigtigt at få den til at hænge sammen på den bedste og mest effektive måde. For rigtig mange handler det om at have nogle gode rutiner og være god til at planlægge. På den måde kan du nemlig undgå at skulle træffe for mange beslutninger i løbet af dagen, hvilket er bevist at være med til at dræne dig mentalt.

Så jo nemmere du har det, er ofte et resultat af, hvor gode rutiner, du har. Men det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at gøre mange af dine daglige pligter så nemme som muligt, så du på den måde får mere tid og overskud til at fokusere på sjovere ting end pligter.

 

Slå to fluer med et smæk

 

Det er altid en god idé at kunne få klaret flere ting på samme og en gang. Når du kan det, sparer du en hel masse tid, fordi kan slå to fluer med et smæk.

 

Der er mange ting, du kan gøre på samme tid. Det kan eksempelvis være noget så simpelt som at lave din morgenkaffe, mens du laver morgenmad. Det kræver ofte, at du har en god og automatisk kaffemaskine, så du ikke skal gøre så meget, mens kaffen brygger, men blot kan fokusere på at tilberede din morgenmad.

 

Samtidig kan det være noget så simpelt som at lægge makeup, mens du spiser din morgenmad. Det lyder måske stressende, men når du sørger for at have tid nok, kan du også lade morgenmaden glide ned uden problemer og dermed fordøje den bedre, mens du kan lægge din makeup i små etaper. Vi kan anbefale dig at få et godt makeup spejl, så bliver det ingen sag at sidde og hygge med makeuppen om morgenen.

 

Invester i maskiner, der gør hverdagen nemmere for dig

Derudover er det en rigtig god idé at investere i forskellige maskiner til hjemmet, der gør din hverdag meget nemmere og fjerner nogle af de ellers kedelige pligter, du har i hjemmet. Måske kan du endda investere i at få en god robotstøvsuger, der kan klare støvsugningen, mens du er på arbejde.

 

Flere får sig også en måltidskasse, så de slipper for at skulle handle hver dag og planlægge aftensmaden til hele ugen, eller træffe den beslutning hver eneste dag. Det slipper du for med en måltidskasse, der bliver leveret direkte hjem til dig.

 

Derudover skal vi ikke glemme, hvor kedeligt og surt det er at stå og vaske op efter aftensmaden. Det er en af de kedeligste pligter, og på dette tidspunkt af dagen har de fleste af os bare lyst til at slappe af ovenpå en lang dag.

 

Derfor er det nok den bedste investering, du kan gøre i dit hjem, at anskaffe dig en god opvaskemaskine. Du kan tjekke denne grundige test af opvaskemaskine ud, der viser dig de bedste vaskemaskiner, der kan gøre dit liv nemmere.

Most Popular Topics

Editor Picks