Det skal du overveje når du køber tørretumbler 0 954

Investering i en tørretumbler er en dyr, men kedelig sag. Derfor skal det helst være den rigtige kvalitet, så der går mange år, før man skal ud og have en ny. Derfor får du her en række tips og tricks til at vælge den helt rigtige tørretumbler, som du vil få glæde af i mange år.

Generelt når du skal købe noget, er det rigtigt godt at undersøge, hvad andre har haft gode erfaringer med. Heldigvis er internettet en enorm kilde til information. Tjek denne ”bedst i test” hjemmeside inden du skal købe tørretumbler.

Hvilken type?

Overordnet set findes der to typer tørretumblere. Kondenstumbleren og aftrækstumbleren. Aftrækstumbleren er en mere gammeldags model, men kræver at den kan tilsluttes husets ventilationssystem. Den fugtige luft som tumbleren trækker ud af tøjet, sendes nemlig ud igennem ventilationssystemet. Denne model passer altså ikke til alle hjem og har et relativt højt energiforbrug.

Kondenstumbleren samler i stedet den fugtige luft som kondens i en beholder. Der er også en tilkobling til afløbet, men kondensbeholderen skal af og til tømmes. Også denne type tørretumbler bruger meget energi, men man kan spare lidt, ved at købe en model med varmepumpe.

Yderligere specifikationer

Når det kommer til det høje energiforbrug, der generelt er ved tørretumblere, er det en god idé at gå efter den bedste energiklasse. Gå efter A++ eller A+++ når du vælger tørretumbler. Det er både godt for dig og miljøet. En anden ting der er god at kigge på, er tørretumblerens kapacitet. Det er ikke særligt smart, hvis tørretumbleren kan tage mere eller mindre, end din vaskemaskine kan. Så udnytter du nemlig ikke energien optimalt, eller du risikerer, at dit tøj ikke bliver tørt.

Det kan også være væsentligt for mange, hvor hurtigt tørretumbleren er. En langsom tørretumbler kan næsten ikke betale sig om sommeren, hvor man ofte kan tørre tøjet udenfor. Derudover er det bedst, hvis man kan finde en tørretumbler med et lavt støjniveau. Især hvis man bor i lejlighed, eller tørretumbleren har en central placering i hjemmet.

 

 

Previous ArticleNext Article

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan kan du gøre din boligs vinduer så flotte som muligt Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre din boligs vinduer så flotte som muligt 954

Mens øjnene er vinduerne til sjælen, er vinduerne bare vinduerne til boligen. Men idet vinduerne er en del af boligen, må de jo gerne se godt ud imens, da de er med til at give det samlede indtryk af boligen. Så hvis vinduerne ikke ser godt ud, kan det hurtigt komme til at påvirke, hvordan hele boligen ser ud. Det gælder derfor om at holde dine vinduer og dine vindueskarme i god stand, så du kan undgå, at det sker.

Få udskiftet dine ruder, hvis de ikke er i ordentlig stand

Det første skridt mod at have flotte vinduer, er at have vinduer, der er hele og i god stand. Hvis det ikke er tilfældet for dine vinduer, ønsker du nok at tage fat i en professionel. Det kan f.eks. enten være en tømrer til udskiftning af glas eller en glarmester. De kan hjælpe dig med flere ting angående dine ruder, som f.eks.:

  • Udskiftning af glas

  • Trærammer om vinduet der ikke sidder tæt

  • Forsikringsskader

Det er altså ikke kun en udskiftning af vinduet, du kan få professionel hjælp til, men der er mange ting, der kan gøres, for at dine vinduer kommer til at se bedre ud.

Maling af karmene kan gøre en stor forskel

Hvis vinduet for sig selv egentlig er i god stand, men malingen på karmen rundt om er ved at skalle af og krakelere, er det også noget, der er med til at få vinduerne til at se gamle og grimme ud. Men det er der altså heldigvis en meget nem løsning på. Her kan en tur med malerpenslen nemlig gøre en kæmpe stor forskel, faktisk kan det være det eneste, der skal til. Så har du problemer med dine vindueskarme, kan du prøve med en omgang maling, før du søger videre hjælp.

Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre hverdagen nemmere derhjemme 1030

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste af os har en rigtig travl hverdag, og derfor er det enormt vigtigt at få den til at hænge sammen på den bedste og mest effektive måde. For rigtig mange handler det om at have nogle gode rutiner og være god til at planlægge. På den måde kan du nemlig undgå at skulle træffe for mange beslutninger i løbet af dagen, hvilket er bevist at være med til at dræne dig mentalt.

Så jo nemmere du har det, er ofte et resultat af, hvor gode rutiner, du har. Men det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at gøre mange af dine daglige pligter så nemme som muligt, så du på den måde får mere tid og overskud til at fokusere på sjovere ting end pligter.

 

Slå to fluer med et smæk

 

Det er altid en god idé at kunne få klaret flere ting på samme og en gang. Når du kan det, sparer du en hel masse tid, fordi kan slå to fluer med et smæk.

 

Der er mange ting, du kan gøre på samme tid. Det kan eksempelvis være noget så simpelt som at lave din morgenkaffe, mens du laver morgenmad. Det kræver ofte, at du har en god og automatisk kaffemaskine, så du ikke skal gøre så meget, mens kaffen brygger, men blot kan fokusere på at tilberede din morgenmad.

 

Samtidig kan det være noget så simpelt som at lægge makeup, mens du spiser din morgenmad. Det lyder måske stressende, men når du sørger for at have tid nok, kan du også lade morgenmaden glide ned uden problemer og dermed fordøje den bedre, mens du kan lægge din makeup i små etaper. Vi kan anbefale dig at få et godt makeup spejl, så bliver det ingen sag at sidde og hygge med makeuppen om morgenen.

 

Invester i maskiner, der gør hverdagen nemmere for dig

Derudover er det en rigtig god idé at investere i forskellige maskiner til hjemmet, der gør din hverdag meget nemmere og fjerner nogle af de ellers kedelige pligter, du har i hjemmet. Måske kan du endda investere i at få en god robotstøvsuger, der kan klare støvsugningen, mens du er på arbejde.

 

Flere får sig også en måltidskasse, så de slipper for at skulle handle hver dag og planlægge aftensmaden til hele ugen, eller træffe den beslutning hver eneste dag. Det slipper du for med en måltidskasse, der bliver leveret direkte hjem til dig.

 

Derudover skal vi ikke glemme, hvor kedeligt og surt det er at stå og vaske op efter aftensmaden. Det er en af de kedeligste pligter, og på dette tidspunkt af dagen har de fleste af os bare lyst til at slappe af ovenpå en lang dag.

 

Derfor er det nok den bedste investering, du kan gøre i dit hjem, at anskaffe dig en god opvaskemaskine. Du kan tjekke denne grundige test af opvaskemaskine ud, der viser dig de bedste vaskemaskiner, der kan gøre dit liv nemmere.

Most Popular Topics

Editor Picks